Avon Anew Genics-voittaja

Lilou's Crush

Apua, arvatkaas vaan pystyinkö valitsemaan teidän kaikkien ihanien kisaan osallistujien joukosta voittajaa omin neuvoineni, en todellakaan!

Ihania, koskettavia juttuja, joita pysähdyin usein päivän mittaan lukemaan.  Ja toiset naurunhyrskeitä aikaansaavia. Miten suloisesti ajattelette äideistänne, naiset ihanat, ja miten hienosti pidätte itseänne arvossa hitusen vanhemmat neidot ja rouvat. Ja te joilla nyt on vähän raskaammat ajat, lämmin halaus. Ja sinulle, joka olet juuri palaamassa työelämään hoitovapailta, kovasti tsemppiä, hyvin se menee, vaikka jännää varmasti onkin! Ja hyvä syy olisi rasvat saada kylppäriin sointuvinakin ;) Yksi kovasti ilostuttava juttu oli myös fifty-something-naisten lukijajoukko, aivan mahtavaa!

Ei minusta kummoistakaan despoottia siis tulisi. Jokaikinen vastaus olisi ollut paketin arvoinen, olkoot kuinka kliseisesti sanottu tahansa, joten käytin siksi satunnaislukugeneraattoria arpaenkelinä.

Arpaonni suosi nimimerkkiä Exhausted mama,  jonka perustelut kuuluivat seuraavasti:

Exhausted mama (ei varmistettu) | 2.12.2011 16:06

Täällä yksi ihanan itsekäs mama, joka lahjoisi mielihyvin itseään tällä paketilla. 4kk ikäinen vauva on päättänyt hoitaa ruokailunsa yksinomaan yöllä ja 3v esikoinen ilmottaa aamuseiskalta pirteänä "herää hei" (fröbeleiden musavideon tapaan :D) ja siitä alkaa taas päivän touhut sata lasissa, kunnes hubby kotiutuu duunista kuuden jälkeen. Tästä rumbasta johtuen olen näiden kuluneiden kuukausien aikana ikääntynyt n. kymmenen vuotta, huoh. Eli jos näillä ihmeaineilla saisi vähän freesimmän lookin, niin kiitollisena kokeilisin!

Ihana ja virkistävä blogi sinulla Lilou, jatka samaan malliin. Mukavaa joulunodotusta teidän koko perheelle!

Onnea siis arvonnan voittajalle, laita minulle yhteystietosi osoitteeseen lilouscrush@gmail.com, niin saan sinulle paketin postiin vielä ennen joulua :) Onnea myös uudesta pienokaisestasi!

 

Kiitos jokaikiselle vastauksen jättäneelle. Upeita tyttöjä, siellä. Kunpa tuntisin teidät kaikki!

 

(tähän liikuttuneeseen mielentilaan jääneenä sulkee koneensa nyt hän ja toivottaa hyvää itsenäisyyspäivänaattoyötä).

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.