Bai bai pakaasit, hei hei paxit

Lilou's Crush

Voi ette voi uskoa, miten tätä hetkeä on odotettu! Vaatekaappi myös meidän makkarissa sen verran valmiina, että pakaasit ja pussukat sai viimein purkaa ja laitella varusteet säädylliseen komeroon. En taida olla koskaan näin olla odottanut silitys- ja viikkaushetkeä, että saan kaiken mallilleen. Sitä hetkeä joutunee vähän vielä vartomaan, samoin kuin että ovet ennätetään laittaa paikalleen, mutta näinkin on hyvä.

Meillä on jo ties kuinka monennen kodin kokemus näistä Ikean Paxeista. Ihan kaikista muutoksista en ole tykännyt (runkojen korkeusvaihtoehtojen karsinta höntein näistä) mutta nyt täytyy sanoa, että vetokorien muutos on timangia! Vetokorit ovat kevyet ja tuo tiivis verkkorakenne paljon parempi kuin aiemmat ritiläkorit. Suurin muutos on kuitenkin käytettävyydessä: korit kulkevat nyt rullien päällä kuin unelma! Vankka suositus.

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Oi! Ihan unelmakaapistot ♡

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) vähän vaatii totuttelua entisen ison vaatekaappi"huoneen" jälkeen mutta tykkään minäkin :)

jenni

Ihanalta näyttää! Millaiset ovet teillä on näihin tulossa? Itsellä on juuri pohdittavana nämä vaatekaappiasiat niin kovasti kiinnostaa muiden ratkaisut :)

Hertta
Lilou's Crush

Meille tulee ihan vain valkoiset sileät laakaovet, eivät ne ballstad (vai mikähän ne olikaan...) vaan vähän viimeistellymmät. Tällä kertaa tulee pitkästä aikaa vetimetkin, sellaiset sirot lankavetimet nyt mielessä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.