Behind the scenes: H&M Spring picks-somistus

Lilou's Crush

Tässä hiukkasen "Behind the scenes" -meininkiä ihan tasan viikon takaa tuon H&M:n näyteikkunasomistuksen osalta.

Tästä se lähti: käsittämättöman kiireisen työviikon keskiviikkoaamuna saavuin Kämp Gallerian H&M:ään ja sain avukseni supersuloisen visualisti-Millan. Rekki matkaan ja...

..sukellus myymälän syövereihin.

Tankotolkulla ihania vaatteita, koruja, asusteita, kenkiä, laukkuja... Ja vain reilu tunti aikaa ennen töissä odottavaa palaveria. Aikamoinen haaste, tuumasin tuossa vaiheessa, mutta sekaan vain!

Helposti sitten kuitenkin sain kasaan omannäköisen kokonaisuuden.

Valmiit setit laputettiin yhteen toimiston pöydällä. Kerroin Millalle, kuinka toivoin paidanhelmojen asettuvan, millaiset kengät kullekin tytölle laitettaisiin, ja ovatko korut esillä vai puseron alla ynnä muuta pientä hienosäätöä.

Sen jälkeen vielä katsastettiin, kuka "tytöistä" saisi minkäkin vaatekerran ylleen, koska mallinukkien asentoja tai paikkaa ikkunassa ei voitu muuttaa.

Siinä se on, rekki valmiina kohtaamaan tytöt ikkunassa!

ja tällainenhan siitä sitten tuli:

Tarkempia kuvia yksittäisistä neidoista voi katsoa täällä.

Vinkkaanpa teille tipuset, että H&M:n Facebooksivulla oleva kisa on ollut sellainen menestys, että voitto tuplattiin: jaossa onkin kaksi 100€:n lahjakorttia, eli jos ette vielä ole äänestäneet suosikkianne neljän ikkunan joukosta, kannattaa nyt käydä antamassa oma peukkunsa.  -Kisa jatkuu vielä perjantai-aamupäivälle.

 

 

Kommentoi