Blossahdus

Lilou's Crush

Johan on ollut viikonloppu! Vasta lauantai, ja olen jo ehtinyt viettää mökkireissua ystäväni vapaa-ajankodissa Artjärvellä, ihanaksi laitetussa vanhassa koulussa. Saunomista, kiihkeitä keskusteluita ja hyvää ruokaa. Vain tuhdit yöunet jäivät uupumaan, olen vähän huono nukkumaan vieraissa paikoissa, vaikka fasiliteetit olivat paremmat kuin hyvät.

Sieltä kurvasin kaverin kyydillä kotiin, ja pikaisen kassin päivityksen jälkeen kiiruhdin junalle ja perheen luo Lahteen. Täälläkin tietysti täysi meno päällä, ja kova odotus huomisesta isänpäivästä. Se, ja vuosittainen Blossa enteilevät aina vuoden loppua.

Tämä vuosi on ollut aivan järjettömän vauhdikas, antoisa, haastava, onnellinen, kehittävä ja mitä vielä. Muutaman rauhallisen vuoden jälkeen se on sekä mahdottoman kivaa, että myös aika kuluttavaa. Plussan puolella, ehdottomasti. 

Mutta tuohon Blossaan: onpa kiva maku! Täällä appivanhempien kanssa aloitettiin siis glögi/hehkuviinikausi tänään. Mukavasti kipristelee Intian maut kielen päällä, ja minkä joulutunnelmassa menettää, ilossa voittaa tuo pullo! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.