Blurrrrr… eli meikkivoide talvinaamalle

PA290015.jpg

Olen ollut viime vuodet kovasti uskollinen Lumenen ja Diorin meikkivoiteille ja meikkipuutereille. Viimeiaikaisia suosikkejani on ollut Lumenen CC-voide, ja ehkä kaikkien aikojen lempparini, ohuen ohut Touch of Radiance-seerumivoide. Diorin Nudea käytän mattaisempaa ja hitusen peittävämpää pintaa halutessani, mutta yleensä kasvoille päätyy luonnollinen ja valoa kauniisti heijasteleva, ohuen ohut Touch of Radiance.

blur ja seerumi.jpg

Lumene lanseerasi tovi sitten uuden pitkäkestoisen meikkivoiteen nimeltä ”Blur”. Sain kyseisen tuotteen testiin, ja tykästyin todella kovasti. Voiteen koostumus tuo mieleeni vuosien takaisen suosikkini Max Factorilta, jonka nimeä en valitettavasti enää muista -samantyyppistä pehmeän vaahtomaista ja helposti levitettävää meikkivoidetta molemmat. 

Nyt ilmojen viilentyessä Blur on mieluinen valinta, sillä se on koostumukseltaan paksumpi ja siksi tuntuu suojaavammalta. Samalla voide on peittävämpi. Tuossa peittävyydessä on sitten ainoa voiteesta havaitsemani miinuspuoli: seerumimeikkivoiteeseen verrattuna ihoni menee tällä hitusen enemmän tukkoon kuten muillakin paksummilla voiteilla, eli putsauksesta on siksikin syytä pitää erityisen hyvää huolta, kuten nyt toki aina meikkien kanssa. 

Kokemukseni mukaan sävyt ovat melko tummia: Lumenen meikkivoiteissa käytän yleensä sävyä 2, kesällä 3 tai korkeintaan 4, mutta tässä voiteessa sävy kaksi oli ehdottomasti liian tumma (sain sen karvaasti huomata kiireaamuna, kun halusin kuitenkin heti kokeilla testeriä… olipa näky :D) Sävy numero yksi on näin syyskalpealle nassulleni paras, ja talvella on todennäköisesti siirryttävä peräti ihan nollaan, joka sekin on saatavilla. 

 

PS. Bongasin, että tuo vakkarini eli Lumenen Touch of Radiance -seerumimeikkivoide on paraikaa Anttilassa tarjouksessa, hintaa reilu 10€ eli jos olet aikonut kokeilla, nyt voisi olla hyvä hetki 🙂

Kommentit (1)
  1. Mä ole myös hurahtanut Lumeneen, mutta BB voiteeseen! Uskomaton käännös kaikkien ökykalliiden purnukoiden jälkeen, jotka nyt lojuvat hylättynä peilikaapissa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *