BUFF-TBAF

Lilou's Crush

Eilen juhlittiin jälleen The Blog Awards Finlandia Kulosaaressa. Olin suorastaan kuolonväsynyt, mennyt pari viikkoa kun piti sisällään työmatkailua niin koto-kuin ulkomailla ja muutenkin aivan päättömän määrän koneen naputtelua aamusta yömyöhälle. 

Kiire meinasi tulla! Mekko saapui Kallion Valintataloon neljältä (Another KonMari Casualty, olin antanut kaikki juhlahepenet pois, sillä "enhän mää niitä koskaan edes käytä"...) itse pääsin sitä noutamaan kuudelta, kemut alkoivat 18.30 ja meikäläinen oli mekon kanssa kotona vasta noihin aikoihin. Onneksi oli sopiva vaate,  pikapuunaus, lennossa syöty viili, ja taksin selkään. Tuhkimon lailla survoin korkkareita jalkaan siellä auton takapenkillä, ja mietin että tulikohan nyt kaikki tarvittava mukaan. 

Juhlat olivat tosi onnistuneet, mutta omasta zombietilastani johtuen minglailut jäi hyvinnii vähiin, ja vietin illan milloin missäkin nurkassa vanhojen työkavereiden ja tuttujen kanssa jutellen, kreisibailaamisen jätin nuoremmalle ja/tai villimmälle väelle. Se näyttikin heiltä onnistuvan! BUFF -Hyvissä ajoin ennen keskiyötä olin jo kotona katsomassa kympin uutisia iPadilta. Että sellainen Cinderella, molemmat kengätkin visusti tallessa.

Tänään on ollut aivan taivaallinen palauttava päivä: pitkä kävelylenkki koko perheen kanssa, kph-remonttisuunnittelua, lautapelejä, puoli lasia viiniä ja pitsan paistoa. Siivota piti, mutta järki ja kroppa laittoi vastaan, huomenna päivä uus -ja vieraita, joten pikkuisen sietää sutaista pullanmuruja pöydän alta.

Kommentit

Lena* (Ei varmistettu)

Mikä täydellinen juhlamekko! Saanko udella mistä sen löysit? KonMarin hengessä haluaisin löytää sen yhden täydellisen joka taipuisi useisiin talven juhliin ja tuo näyttää täydelliseltä, ainakin sinun päälläsi :)

Hertta
Lilou's Crush

Fiksu ihminen olisi sen tietysti laittanut tuohon heti, anteeksi hölmöyteni! Mekko on &other storiesilta ja tosiaan ihan uusi, eli uskoisin löytyvän vielä!

Riia Meikkipää

Ihanalta näytit ja mekko oli taivaallisen kaunis!

Hertta
Lilou's Crush

Voi kiitos ihana, olipa nätisti sanottu! Ja saat kyllä ihan samat sanat takaisinpäin, vitsi miten upea oli neidon look!

Pin (Ei varmistettu)

Siis herranen aika! Olet todella upea ilmestys tässä mekossa, sopii sinulle kuin valettu - vielä paremman näköinen kuin otherstories-mallin päällä!

Hertta
Lilou's Crush

Iiiiiks miten nätisti sanoit! Mekko ei kyllä tosiaan jotenkin päässyt oikeuksiinsa netissä, liekö se asento ollut omiaan viemään vetävyyttä. Oli kiva yllättyä positiivisesti, kun paketin avasi :) toinen mekko kun nimittäin oli ihan mahdoton: näytti kuvassa näppärältä, mutta oli aivan törkeän lyhyt luonnossa!

Kommentoi