Bugaboo Buffalot ja valtamerilaiva ovat nyt täällä

Lilou's Crush

Meinasi vallan jännittää, että saadaanko tulokkaalle vaunut ennen syntymäänsä. Vähän huonolta näytti, kun toiveissa oli tarkalleen tietty malli ja väri, ja olin jo varustautunut kiesittelemään pikkuisilla Bee-rattailla, joissa meillä on "baby cocoon" vauvalle, mutta joka nyt ei omaan makuuni vastasyntyneelle ole kuitenkaan ideaalein vaihtoehto näissä vanhan mallisissa Bee-rattaissa, vaikka ihan vallan sitä varten on tarkoitettukin.

Vaunu-aitasta tiedustellessani toivomieni kaltaisten vaunujen toimitus olisi ennättänyt epävarmasti hiukan ennen elokuun puolta väliä, todennköisesti myöhemmin,  ja kun ikuisena alehaukkana ja tinkijänä helkkarin kalliista vaunut+lisävarusteet-paketista ei herunut euroakaan kimppa-alennusta, käänsin huomioni nettikauppoihin. Lähetin neljä tarjouspyyntöä toissalauantaina hollantilaisiin verkkokauppoihin, joista kahdesta sain tarjoukset jo saman päivän, ja seuraavistakin putiikeista jo sunnuntaina ja maanantaina.

Tällä kertaa ykkösenä hinnan sijaan oli toimitusnopeus ja -varmuus. Ilokseni ne sattumalta menivät myös yksiin Babyhuys-verkkokaupan kanssa. Heiltä löytyi kaipaamani all black-malli samantien (perinteisen alumiinirungon sijaan tyystin musta runko, siinäpä ainoa ero), ja toimitusta lupasivat onnistuvan jopa samalle viikolle.

Ja  näin todellakin kävi! Vaunut tilasin meilinvaihdon ja lisävarustetiedustelujen myötä maanantai-iltana, ja perjantaina DPD:n lähetti kantoi paketin sisään. Voin todellakin oman kokemukseni perusteella suositella tätä liikettä, sillä asiointi oli meilitse nopeaa ja mutkatonta.

Koska Bugaboot ovat jo kaksien rattaiden kautta tutut, kasaaminen kävi todellakin käden käänteessä, ja siinä ne nyt komeilee, ja odottaa pientä patukkaa kyydittäväksi. Kokeiltu on pihamaalla sen verran, että ovat varmasti kunnossa ja priimaa, ja täytyy sanoa, että vaikuttavat juuri siltä, mitä toivoinkin kun Cameleoneista pohdinnan jälkeen luovuin.

Eik vähä mittään, samaan syssyyn saatiin myös valtamerilaiva. Sillä purjehdittiin Etelämerelle niin isän kuin naapurin pojankin kanssa . Hii-o-hoi!

 

PS. Jollekulle on tärkeää saada hoidettua mahdolliset takuuseen liittyvät asiat liikkeessä ja suomeksi, ja tällöin kannattaakin suosia kotimaisia toimittajia, kuten toki muutoinkin jos aikataulut, palvelu ja pyydetty hinta on kohdallaan omiin tarpeisiin. Itselleni matka lähipostiin mahdollisessa takuuseenlähetystilanteessa on huomatavasti helpompi kuin vaunuliikkeeseen, ja nopeus on sama ja kokemukseni Bugaboon takuuasioista (Cameleoneissa asioin suoraan Bugaboon kanssa rikki menneen vaunukopan ja kantoaisan kanssa, koska liike josta Helsingissä Bugani olin ostanut oli lopetettu) on oikein hyvät, sitäkään ei tarvitse pelätä, jos engelska sujuu.  Rekisteröidyillä vaunuilla on muuten peräti kolmen vuoden takuu normaalin kahden sijaan.

 

 

Kommentit

Lenemade (Ei varmistettu)

Kiva että vaunut ennätti ennen pikkusen syntymää :) Mulla myös samankaltaisia kokemuksia Babyhuys:sta, hyvä kokonaistarjous ja huomattavasti nopeampi toimitus samaisesta Buffalo all black mallista, kun alunperin nettisivuillaan lupailivat (piti olla saatavilla vasta heinäkuun puolessavälissä). Juhannuksen aikoihin tilattiin ja n. viikon kuluttua paketti tuotiin kotiin ja kaikki oli juuri kuten pitikin. Eli todella voin myös omasta puolestani kyseistä kauppaa suositella! Nyt vaan odotellaan että päästään vaunuja testailemaan ihan tositoimissa :)

Hertta
Lilou's Crush

No samaa odotellaan täälläkin -ei tosin merkkiäkään, että vielä hetkeen päästäisiin kärryjen kanssa polunpohjia pöllyttelemään... Kiva kuulla, että kokemuksenne olivat kanssa hyvät! Ja ainakin vanhojen kaksien bugiemme kokemuksella uskallan olettaa, että vaunutkin ovat :)

May

Hieman aiheen vierestä, mutta jälleen kerran sydäntä lämmittää nähdä, kuinka arvostat lapsesi yksityisyyttä valokuvissasi. Yhä useammin kun tuntuu, että muksut ovat yksi asuste lisää ja  se, mikä meistä aikuisista on ehkä siistiä niin ei ehkä tulevasta teinistä joskus olekaan.

Hertta
Lilou's Crush

Olipa kivasti sanottu, kiitos siitä <3 Minusta tuntuu, että meille sopiva tasapaino on blogissani perheemme osalta näin. Minusta on tosin oikein kiva lukea perheblogeja, joissa pienokaiset näkyvät kokonaan, vaikka itse tosiaan valitsinkin toisenlaisen tavan.

lumimii (Ei varmistettu)

Kylläpä alkoi hymyilyttämään toi viimeinen kuva. Meille saapuivat Bugaboon Cameleonit samanlaisessa boksissa ja vauvan 5-vuotias isosisko taiteili boksista hienon lentokoneen. Sen kyydissä on jo pitkään lennelty ympäri maailmaa ja vauvakin on päässyt jo kyytiin. :D

Hertta
Lilou's Crush

Ihan parhaita laatikkoleikkejä :) Meillä on askarreltu tuolilaatikosta leikkimökki (joka kökötti PUOLI VUOTTA tytön huoneessa) ja toisesta aikakone. Mielikuvitusmatkailua parhaillaan. Oma lempileikkini oli pienenä muuten se, että iltaisin sänkyni muuttui lentäväksi matoksi, ja lensin yllätyksenä Mumman ja Paapan luo :)

Hattis (Ei varmistettu)

Meillä on täysin samat kärryt (ja samalla värityksellä) meidän vastasyntyneellä vauvalla - loisto valinta ;) Mutta tilattiin ne juurikin Vaunuaitasta, koska mies halusi suomalaisesta liikkeestä. Toimitus kesti kuukauden ja varusteineen tilaus maksoi lähemmäs 1500 e.......... Hmm..... Ja sitten ihmetellään, miksi jengi tilaa ulkomailta....

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, hyvä maku meillä :D Tykkään kovasti! Tosiaan meillä tuo toimitusaika oli ykköskriteeri, mutta kylläpä tosiaan hinnassakin oli iso ero, lähemmäs 400 euroa -se on kyllä suuri summa se.

Hertta, jaksaisitko linkata mihin kaikkialle laitoit kyselyä vaunuista? Seikkailen Bugaboo-viidakossa ja pohdin lisäosien kanssa, mitä niistä suosittelusit Cameleoneihin? Ainakin mukitelineen haluan, sen pidemmälle en ole vielä päässyt.  

Onnea pikkuisesta, mahtavaa kuinka pitkälle pääsit!

Kuitza (Ei varmistettu)

Onnea uudesta tulokkaasta! :)
Me olemme myös ajatelleet tilata Buffalot Hollannista, ja Babyhuys ilmeisesti on se paras osoite tilata. Saitko tilaukseen jonkin alennuksen sähköpostitse vai oliko loppuhinta se, joka sivuilla näkyy? Lukemani perusteella joskus on jotain alekoodia saanut.

Elisa / Minä ja Morris (Ei varmistettu) http://minajamorris.blogspot.fi/

Mietin tässä parhaillaan meidän nykyisten rattaiden vaihtamista Brio Smileista Bugaboohon, mutta nyt en oikein osaa päättää olisiko Cameleonit vai Buffalot paremmat. Mitäs sanot kun sulla kokemusta molemmista? Me asutaan keskustassa, mutta talossa ei ole hissiä joten vaunut säilytetään rappukäytävässä. Muksu on myös jo sen verran iso, että vaunukoppaa ei hänen kanssaan enää tarvita, mutta toki sitten ehkä tulevalle seuraavalle lapselle sekin tarpeen. Ja vielä sellainen kysymys, että mitä lisävarusteita olet kokenut hyviksi/tarpeellisiksi? Kiitos ja kivaa vauva-arkea! :) t. Elisa

Hertta
Lilou's Crush

No itse ostaisin Cameleonit keskustaan, nämä Buffat ovat isot ja painavat, ja esim. Ratikkaan nostelu (jos siis asutte Hki:n keskustassa) sujuu cameilla ketterämmin. Kärryttelin cameilla keskustassa piiiiitkät lenkit, ja hyvin sujui. Buffalot ovat jykevämmät ja kyyti kyllä tasaisempaa, ja tavarakori etenkin ratasvaiheessa tosi hyvä, camien korin fani en koskaan ollut.  Jos ihan hurjasti kävelette muuallakin kuin asfaltilla (toki hiekkatiellä camitkin toimii, mutta epätasaisessa maastossa buffat on ylivedot) eikä tarvetta ole mennä usein ahtaisiin kaffiloihin ja kauppoihin yms, sitten buffalot :)

 

lisävarusteista tykkään että lämpöpussi on ollut aikalailla ehdoton, ei toki tartte olla bugaboon oma, ja kesällä kesäkuomu on ollut oikein hyvä. Ah, ja ihan ykkösenä turvakaukaloadapterit jos joutuu autoilemaan, mutta ilmeisesti teillä ei enää kaukalovauva? 

Esikoisen aikana mukiteline jäi lähes käyttämättä, ja nyt en tajua miksi, siinä kulkee lifefactoryn vesipullo tai termosmuki lähes päivittäin :)

turhimpia tähän mennessä on olleet organizer ja nyt uudenmallisten kuomujen myötä aurinkovarjo.

 

kannattaa kärrytellö kaupasta tai jos kaverilla on, työntötuntuma on aika erilainen näissä kahdessa, ja sehän se sitten on tärkeä juttu myös. Molemmista olen tykännyt!

 

 

Elisa / Minä ja Morris (Ei varmistettu)

Kiitos paljon avusta! Onpa kyllä vaikea päättää, Cameihin jo päädyin, mutta nyt oon taas kallistumassa buffaloihin, jotka olis ehkä tulevaa talvea (ja mahdollisesti joskus muuta kuin keskustasijaintia) ajatellen paremmat. Molemmissa on puolensa, pitänee vielä hetki miettiä vaikka ei malttaisikaan. :D

Hertta
Lilou's Crush

I know, tosi vaika valinta, kun molemmat on hyvät! Meillä muuten oli ne talvipyörät cameissa, mutta inhosin käyttää niitä, kun veivät pois sen ykköshomman eli ketteryyden. Eipä onneksi ollut koko käyttöaikana kuin muutama päivä, jolloin tarvittiin, sen verran hyvin auraus sattui tuolloin toimimaan. 

ElinaKoi (Ei varmistettu)

Upeet vaunut :) Olen itsekin tilaamassa vastaavia Babyhuys -nettikaupasta, mutta minua hieman huolettaa ostamisen turvallisuus. Babyhuys ei enää nettisivuillaan myy Bugaboota, kun kyselin heiltä sähköpostitse tästä, vastasivat he, että voivat kyllä sähköpostilla myydä ja sainkin todella hyvän tarjouksen. Eivät ole tarkemmin eritellet syytä, miksi Bugaboota ei enää heidän nettisivuillaan näy. Teitkö sinäkin maksun sähköpostilla saamasi linkin kautta? Lähettivät minulle Buckaroo -linkin, jossa maksun voisi tehdä, mutta olen hieman epäileväinen, kun en ole ennen tällaiseen sähköpostikaupankäyntiin tottunut...

Hertta
Lilou's Crush

Babyhuys on kyllä luotettava puoti -tai oli ainakin silloin, kun itse ostoksia olen tehnyt, harmi kun en osaa tässä asiassa auttaa, itse kun tilasin ihan normaalisti sieltä verkkokaupan kautta. Hyvät kiesit kyllä ovat, eli hyvän valinnan olet tehnyt!

lP (Ei varmistettu)

Moni joka googlaa Bugaboo Buffaloita ohjautuu varmaan tähän postaukseen, kuten itsekin tuhat kertaa:D Joten tämänhetkisenä tietona annettakoon että k.o. Babyhuys ei enää myy Bugiksia. Kysyin tarjousta, sain vastauksen, että Bugaboo ei oikein hyväksy k.o. puodin "ohimyyntiä", vaunuthan kun eivät kuulu kaupan valikoimiin varsinaisesti. Sain parin muun putiikin yhteystiedot (myös hollantilaisia) ja kyselin tarjouksia sieltä. Noh, eipä olisi kovin paljoa halvemmaksi tullut. Itse päädyin kuitenkin siis tilaamaan Vaunu-aitasta. Tein tilauksen perjantai iltapäivänä ja heti seuraavana maanantai-aamuna postin auto kolkutteli ovella paketin kanssa. Näppärästi kävi siis :) Minullakin siis tämä all black malli.

Hertta
Lilou's Crush

Olitpa ystävällinen, kiva kun lisäsit tämän tiedon!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.