Busy Town

Lilou's Crush

Meillä vuoden ekaan päivään kuuluu mm. pari kierrosta kiireisellä kaupungilla.

Ihan paras peli. Suosittelen.

 

*Richard Scarryn hahmoihin perustuva Busy Town on kerrassaan mainio peli silloin, kun juuri ei halua kehittää voittamisen tai häviämisen taitoja vaan keskittyä vain kivaan aikaan lasten kanssa. Pelissä pelataan yhdessä tuhmia possuja vastaan, jotka uhkaavat syödä pelikavereiden piknik-eväät.

Kommentit

kkk (Ei varmistettu)

Ihan paras!...ja miten voi oikeasti olla niin vaikea löytää siinä kiireessä kukkaruukkuja,fillareita sun muita,silmään ei osu yhtäkään sillon ku pitäs:D

vierailija (Ei varmistettu)

Voi saimme tuon pelin pojun 4-vuotis lahjaksi marraskuussa ja sen on nytkin joka päiväinen pelihetkeen kuuluva. Niin hyvä..
-Maria

Hertta
Lilou's Crush

kkk, älä muuta sano, miten ne voikin niin kätkeytyä :D

Maria, sama juttu, meillekin toi synttäripukki pelin nelivuotiaalle, ja olin entänyt sen itse ostaa viime jouluna jo, eli kaksin kappalein on nyt käytössä, toinen mummulassa ja toinen kotona. Lautapelit on niin kivoja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Juuri itsekin pelasin tyttären kanssa muutaman kierroksen kyseistä peliä. On kyllä harvinaisen hyvä lasten lautapeli! Mukavaa uutta vuotta!

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, minustakin! Kiva ja hauska, ja tykkään tosiaan siitä yhteisestä tavoitteesta, että ei aina tarvitse voittaa (hih, olen itsekin huono häviäjä ;) Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

Tästä meidänkin poika taatusti tykkäisi, meillä nimittäin luetaan paljon Scarryn kirjoja. Täytyykin yrittää jostain bongata tämä peli! :)

Hertta
Lilou's Crush

MrsAgatha, suosittelen! Ihanan paljon pieniä yksityiskohtia, joskus ihan huvikseen vaan bongaillaan "suurennuslaseilla" jotain tiettyjä juttuja, vaikka lapioita tai postilaatikoita, eikä edes pelata varsinaista peliä :) Omamme ostin Anttilasta.

SiljaV (Ei varmistettu)

Katsoin tietoa tuosta pelistä, niin siinä näytti ikäsuositus olevan 3+. Mitä mieltä olet, minkä ikäiselle lapselle se vielä menee? Tai siis tarkoitan sitä, että mietin sitä 6- vuotta täyttävälle synttärilahjaksi, mutta tietysti haluaisin, että siitä olisi iloa vielä pitkään, että se ei jäisi käyttämättä...

Hertta
Lilou's Crush

SiljaV, on tuo varmasti kuusivuotiaallekin vielä hauska, kun menee tosiaan meikäläisellekin -mutta ihan parhaimmillaan (tämä vain minun mielipiteeni!) 4-5 vuotiaalle, jolla ei vielä kovin montaa haasteellisempaa/ison lapsen peliä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.