Buutsit

Lilou's Crush

Asos-kenkätilausteni kanssa kävi vähän surkeasti, kun koot eivät natsanneet -mutta iloisesti siinä mielessä, että sain tavata kaksi hurmaavaa nuorta naista, jotka pelastivat kengät parempiin koteihin. Pitäisikö minun tästä jo oppia, että verkosta_ei_vain_kannata tilata kenkiä?

No, en oppinut. Sitäpaitsi en vain yksinkertaisesti ennätä kenkäkauppoihin sovittelemaan. 

Henkkamaukka on parantanut kenkävalikoimaansa, ja valikoimista löytyy edullisten keinonahkaisten kenkien lisäksi nykyään myös nahkakenkiä. Aiemmin ei mikään ole sattunut silmiini, mutta nuo kahden nahan nilkkurit tarttuivat silmään. Jotenkin näyttävät hintaansa hinnakkaammilta. Acnen Pistolini ovat sen verran suuret, että menevät pääasiassa villasukan kanssa, näin syksyllä ei kuitenkaan vielä tekisi mieli ihan niin paljoa topata.

Onneksi H&M:n palautus on ilmainen, jos pieleen menee taas. Avoimin mielin siihen saakka.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

heii jos ei nuidenkaan kanssa onnaa niin kurkkaappa dinskon sivulta sen nahkakenkiä, siellä löytyy pari samantyylisiä ja niitä pääset ihan oikeasti kokeilemaan niin on suurempi mahdollisuus onnistua:)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, kiitos, Dinskossa kävinkin ohimennessäni (probleema ihan oikeasti kun on, että tosi harvoin ennätän edes mennä ohi :D ) mutta siellä koot menee niin hassusti, että kolmekasi on liian pieni ja kolmeysi iso. Poh. Ilostuin kyllä yhä suuremmasta nahkakenkien määrästä, tosi kivoja malleja!

mj (Ei varmistettu)

Mä oon tilaillu netistä vaan sellaisia kenkämerkkejä, joidenka kenkiä jo ennestään omistan. Kun kengännumero voi olla jopa kolme eri kokoa niin en uskalla tilailla sokkona.

Nätit noi kuvan kengät :)

Hertta
Lilou's Crush

mj, tuo onkin fiksua. Mulla on vähän ollut semmottiinen juttu, että jos olen netistä löytänyt jotkut ihastukset, olen sitten tilannut kahdet, eli palautan ne toiset jotka eivät sovi. Tosin noissa yksissä ei sopinut kumpikaan, kun lesti ei sopinut. Tosin koitan aina vähän utsia googlaamalla noita lestien leveyksiä jne, nyt en malttanut innoissani :) Ja nuo näyttää jotenkin ronskin reippaalta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos koot ei mene kohdilleen pohjalliset hyvä ratkaisu joka lisää myös samalla käyttömukavuutta :)

eikö asoksella ole palautusoikeutta?

http://tyylidekkari.blogspot.com/

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.