Campushommia

Lilou's Crush

Menin eilen Forumin Stadiumiin noutamaan nettikaupan pakettia, josta olin reilua päivää aiemmin saanut noutokutsun. Jonotin kuumissani myyjää, ja sen jälkeen laatikon noutoa. Vaan ei ollut laatikkoa. Hukku, hävinnyt, kateissa, poissa! Vitsi että harmitti: sieltä piti nimittäin paljastua kepoiset alesta bongatut kesätennarit. 

Harmistuspäissäni lähdin kävelemään kotia kohden, ja matkalla poikkesin &Other Storiesiin. Ja hyvä niin! Löysin nimittäin mielestäni aivan hurjan tyylikkäät (jos nyt tennareita voi tyylikkkääksi sanoa) ja söötit popot.

Adidaksen Campukset kermanvärissä olivat juuri saapuneet, ja lähtivät siis samantien matkaani. Tykkään hillitystä sävystä, ja siitä, että pohja ei ole ihan puhtaanvalkoinen. Menee siistimpänä pidempään, toivottavasti. Näillä tallotaan siis seuraavat työmatkat tyytyväisin mielin ja varpain. -Ellei tuo povattu lumi-räntä-hässäkkä rantaudu tänne pääkaupunkiin...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onni onnettomuudessa. :) Kivan keväiset kengät, ihana väri.

Hertta
Lilou's Crush

No näin voisi justiinsa sanoa :) Ja tykkään kanssa, heti tuli kesäkoivet. Ei muuten ole vieläkään löytynyt paketti... Hmm!

Päheet! Tahon kans!

Hertta
Lilou's Crush

Eiksoo! Ja on aivan erinomaiset jalassa, todella pehmeä pohja ja tuo mokkapäällinen.

t.Susse (Ei varmistettu)

Hianot, mullon samanväriset Gazellet! ;D

ps. laitoin sulle meiliä :)

Hertta
Lilou's Crush

Ja mä viimein huomasin <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.