Chanelia rouvalle

Lilou's Crush

Tokion tuliaiset on ihan erisorttiset kuin tilaus oli, mutta ihanat just näin. Uniqlossa oli siirrytty vallan kevätmoodiin, ja kasmirit siivottu ainakin lippulaivamyymälästä odottamaan seuraavaa kylmää kautta. Ei haittaa -sehän kertoo vain, että se kirkkaat päivät on täälläkin ihan just ja jetsulleen. Huvitusta aiheuttaneet Mujin pumpulipuikot paksuuntuivat syömapuikoiksi, semmoisia meillä ei vielä kunnollisia ollutkaan.

Oikeasti nuo "the tuliaiset" eivät ole kyllä Tokiota nähneetkään: ovat peräisin Finnair Plus shopista ja Naritan lentokentältä -Chanelia rouvalle, s'il vous plaît.  Tuliaispussista löytyi härskisti vihjattuna puteli lempihajuvettäni Chanelin Coco Mademoisellea, jonka edellisen pullon supsuttelen ihan just loppuun ja ehdottomasti maaliman paras ihoputsari Chanel Mousse Douceur. Käytän tätä pehmoista ja vaahtoavaa (ja hurjan riittoisaa!) puhdistusvoidetta aina iltaisin, ja Nivean kasvopyyhkeitä aamuisin, ja tällä kombolla oma naamanahka pysyy oikein hyvänä.

Oli siellä matkalaukunpohjalla vielä siis niitä syömäpuikkoja, joita ei nyt ole näidenkään vertaa järkeä kuvata, ja tyttöselle tämä Rilakkuma-nalle (nimeltään kuulemma Titiuu, muumit on tarkkaan kuunneltu), jonka hänen ehdottomasta vaatimuksestaan nyt laitan tähän postaukseen mukaan. Että pehmoinen moi ja hyvät yöt!

 

PS. Ihan mielettömän hyviä pelivinkkejä sain teiltä, jos postaus meni ohi, ja teilläkin pelataan, tai mieleen tulee joku tosi kiva lautapeli, lue ihan mahtavat vinkit tai kerro omasi! Ollaan nyt ihan yltäkylläisyydessä vaihtoehtojen kanssa :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minkälainen tuo Chanelin puhdistustuote on käytössä? Tai siis lähinnä sitä ajan tässä takaa, että minkälaisen tunteen se jättää iholle? Mulla kun on sekaiho ja tykkään käyttää sellaisia tuotteita, jotka jättää vähän "narskuvan" tunteen iholle, siis sellaisen puhtaan.

Hertta
Lilou's Crush

Haa, saattaisitpa tykätä siis tästä! Olen itse samaa koulukuntaa, eli siis puhdistusmaidot ei tosiaankaan ole mieleeni, vaan tykkään vaahtoavasta vesipesusta. On siis paksua "voidetta" joka vaahtoaa iholla ja poistaa hurjan hyvin meikin (jeps, poistan tällä myös silmämeikin, vaikka ei kyllä kai kannattaisi... tepsii myös ripsariin ja rajaukseen, jos oikein on tummat meikit, saattaa joutua viimeistelemään vielä meikinpoistovedellä). Luulen siis että olis sun juttu, mutta koska on aika kallis tuote, niin pyydä ihmeessä pikku purnukkaan kosmetiikkatiskiltä, jos suinkin sellaisen lähelle pääset!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.