Chloén ihana vesi

Lilou's Crush

Muistatteko, kun vinkkasin muotilehtien tilaamisesta Ameriikasta? Tilasin itselleni marraskuussa muutaman lehden, ja kuten joku osasi kertoa, tilaus käynnistyi hitaasti, vasta noin kolmen kuukauden kuluttua sen tekemisestä. Nyt olen saanut kaksi numeroa kutakin lehteä, eli homma toimii.

Viimeisimmässä Marie Clairessa oli semmoinen Chloén hajuvesimainos, jossa sivun taitteen alle on piilotettu tuoksua. Itseasiassa samassa lehdessä taisi olla kolmen eri tuoksun mainokset, aikamoinen tuoksukavalkadi. Tykästyin niin kovin tuohon Chloén kukkaistuoksuun L' eau de Chloéen, että kipitin seuraavana päivänä ostamaan sitä minipullon. Olen yleensä raikkaiden vesituoksujen ja vähän puuterisempien tuoksujen ystävä, joten yllätin itsenikin tällä kukka-unelmalla. Tuoksu sisältää muuten ruusua, sitrusta ja patsulia, jos tämä yhdistelmä on jonkun muunkin mieleen.

 

PS. Päivä ostoksen jälkeen luin uudesta Trendistä, että "julkkismiehet" valkkasivat tämän saman tuoksun hurmaavimmaksi kevään uutuustuoksuista. Jaahas, jaahas, ei muutakuin nuuskivia julkkumiehiä väistelemään sitten julkisilla paikoilla ;)

Kommentit

Luru
Changes

Hihii, arvaapa kuka täällä ruudun toisella puolella suihkaisi aamulla juurikin tuota samaa tuoksua (itsellekin muuten poikkeus sääntöön raikkaampien rinnalle)!? Se on ihanaa!

Ja kyllä todellakin muistan lehtitilauksen - itse olen ehtinyt lukaista jo useammat Ellet ja Marie Clairet ja kiitän hiljaa mielessäni sinua joka kerta kun mies lehdet postilaatikolta kiikuttaa (en tiedä miksi, mutta en jostain syystä muista, koska viimeksi olisin postilaatikolle, siis peräti n. 100m tönöstämme, ehtinyt!)! :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi että, onpas kiva kuulla, että jutusta oli iloa :) Minulle on tullut Bruuns Bazaar, Marie Claire, ja Elle -tosiaan pari-kolme numeroa kutakin. Vai olisikohan Marie Claire ollut vasta eka... No mutta kuitenkin. Ihanaa!

Piret
lainahöyhenissä

IIIIk :D hahaa minä käytän samaa tuoksua. Chloen hajut on ihan ykkösiä 

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! Onpas hauskaa :) Mulle Chloet on olleet tähän saakka ihan vieraita, mutta nyt nuuhki ne kaikki muutkin läpi, ihania!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.