Chloén ihana vesi

-1.jpg

Muistatteko, kun vinkkasin muotilehtien tilaamisesta Ameriikasta? Tilasin itselleni marraskuussa muutaman lehden, ja kuten joku osasi kertoa, tilaus käynnistyi hitaasti, vasta noin kolmen kuukauden kuluttua sen tekemisestä. Nyt olen saanut kaksi numeroa kutakin lehteä, eli homma toimii.

Viimeisimmässä Marie Clairessa oli semmoinen Chloén hajuvesimainos, jossa sivun taitteen alle on piilotettu tuoksua. Itseasiassa samassa lehdessä taisi olla kolmen eri tuoksun mainokset, aikamoinen tuoksukavalkadi. Tykästyin niin kovin tuohon Chloén kukkaistuoksuun L’ eau de Chloéen, että kipitin seuraavana päivänä ostamaan sitä minipullon. Olen yleensä raikkaiden vesituoksujen ja vähän puuterisempien tuoksujen ystävä, joten yllätin itsenikin tällä kukka-unelmalla. Tuoksu sisältää muuten ruusua, sitrusta ja patsulia, jos tämä yhdistelmä on jonkun muunkin mieleen.

 

PS. Päivä ostoksen jälkeen luin uudesta Trendistä, että ”julkkismiehet” valkkasivat tämän saman tuoksun hurmaavimmaksi kevään uutuustuoksuista. Jaahas, jaahas, ei muutakuin nuuskivia julkkumiehiä väistelemään sitten julkisilla paikoilla 😉

Kommentit (4)
  1. Eikä! Onpas hauskaa 🙂 Mulle Chloet on olleet tähän saakka ihan vieraita, mutta nyt nuuhki ne kaikki muutkin läpi, ihania!

  2. IIIIk 😀 hahaa minä käytän samaa tuoksua. Chloen hajut on ihan ykkösiä 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *