Commodity

Lilou's Crush

Tutustuin New Yorkissa pitkästä aikaa sellaiseen kosmetiikkaan, jonka parissa suorastaan innostuin. Itseasiassa kyse on tuoksusta, oikeammin tuoksuperheestä.

Commodityn missiona on antaa käyttäjilleen persoonallinen, ainutlaatuinen tuoksu. Valmiita, hyvin poikkeuksellisia tuoksuja on kymmenen kappaletta: mustat vahvemmat tuoksut ja valkoisen tunnisteen kevyemmät, ilmavat tuoksut. Tuoksuja käytetään joko yksin tai kerrostetaan keskenään. Erilaisia yhdistelmiä on lukematon määrä, valmiita esimerkkejäkin monen monta. Mitäs tuumaatte näistä tuoksuista: paper, gold, rain, mimosa, tai gin, wool, book ja whiskey. Voin kertoa, että jokainen on juuri nimensä mukainen.

Käytin standilla valehtelematta yli puoli tuntia Tiedän, että hajuvettä valitessa ei kerralla pitäisi nuuhkia kuin muutamaa, tai nenä väsyy, mutta tällä kertaa hajut olivat niin erilaisia, että pää ei mennyt pökerryksiin pidemmästäkään tuoksuttelusta.

Ostin itselleni jännittävän tuoksuisen Tea-hajuveden. Se tosiaan tuoksuu voimakkaalle teelle. Miehelle puolestaan ostin mustan linjan Moss-tuoksun, jota tosin itsekin olen pari kertaa käyttänyt. Matkaan pääsivät tuollaiset pienet putelit, sillä en ollut aivan varma, miten tuoksu käyttäytyy iholla, ja suuri pullo maksoi aikamoisen paljon. Harmi kyllä, ainakin tuo oma Teeni haihtuu melko nopsasti, täytyy ensi kerralla ruiskauttaa sitä vaatteeseen, jospa säilyisi pidempään.

Miehelle ostin Moss-tuoksun, joka on metsäinen ja jotenkin hyvinkin erähenkinen, silti raikas. Vaikka eräretkeily on niin kaukana lempijutuistani kuin joku vain voi olla, tuo tuoksu on kyllä aikas kivalla tapaa huumaava.

Ensi kerralla menen uudemman kerran, sillä mielessäni on jo kokonaisuus, millaista haluaisin ainakin kokeilla, saapa sitten nähdä, onnistuuko. Onko tuttuja juttuja nämä? Ja oletteko muuten harrastaneet tuoksujen kerrostamista? Itse en vielä ole tohtinut kokeilla, pelkään että seurauksena on hyvän tuoksun sijaan kauhea migreeni...

 

PS. Arvatkaapa, mikä oli lempihajuni kaikista? No se oli "Book". Ei sillä, että itse sille haluaisin tuoksahtaa, mutta ai että, olisin voinut nuuhkia kirjan tuoksua ihan loputtomiin. Lukutoukan haavehaisu!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaapa jännittäviltä nuo tuoksut! Toisena lukutoukkana erityisesti Book kiinnostaa. Itselläni on New Yorkin reissu näillä näkymin edessä lokakuussa, joten täytyy ehdottomasti silloin käydä nuuhkimassa :)

Osaisitko muuten kokeneena Nykin kävijänä neuvoa, että mistä päin Brooklynia kannattaisi katsella hotellia tai Airbnb-asumusta? Toiveissa olisi kiva ja turvallinen alue, josta löytyisi mukavia ravintoloita ja kahviloita lähistöltä ja josta olisi hyvät metroyhteydet Manhattanille ja muuallekin. Manhattanin hotellihinnat on kyllä ihan järkyttävät :/

Täällä on kaikki New York-aiheiset postauksesi tarkassa luvussa, ja monta hyvää vinkkiä olenkin jo bongannut, eli kiitos tosi kivasta blogista! :)

Hertta
Lilou's Crush

Oi kun kiva kuulla, että on ollut iloa :) Muutaman taidan vielä jossakin välissä napsutella lisääkin, ainakin yksi kiva ravintolavinkki juurikin Brooklyniin olisi luvassa.

Ystäväni asuu DeKalbin metroaseman lähellä erittäin rauhallisella kadulla sairaalan vieressä, joka on sijaintinsa puolesta etenkin "manhattanille pendelöinnin" suhteen voittamaton, sillä tuohon suuntaan pikalinja Q vie ihan kaikkialle minne mennä tarttee, samalta asemalta kuljevat myös mm. B ja R-junat. Ravintoloita on joka makuun noin kilometrin säteellä useita kivoja, etenkin kun mennään vähän enemmän Fort Greeneen päin. Tämä on urbaania asuinaluetta, eli ei ehkä pittoreskeinta Brooklyniä. Jos ihan mistä vain valkkaisin paikan, taitaisin napata sen Williamsburgista, joka tosin trendikkyytensä vuoksi on myös nykyisin aika kallista, mutta edelleen jää selvästi Manhattanista. L-junalla pääsee suitsait Manhattanin ytimeen Union Squarelle, eli tätä vaihtoehtoa kyllä sinulle taitaisin suositella! Kannattaa vain tosiaan kurkata, että metroasemalle on kohtuumatka kävellä :)

Ihanaa reissua!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi kiitos tuhannesti ihan kullanarvoisista vinkeistä!! Itselläni ei oikein ole mitään hajua mikä metrolinja on nopea ja mikä ei, joten pidän Q ja L-junat mielessä :)

Hertta
Lilou's Crush

Pidä! Ja MTA:n eli julkisten kulkuneuvojen sivun avulla voit helpost (no, vähän työlästä se on!) vertailla matka-aikoja :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.