Coolein silmälasibrändi Ace&Tate

Lilou's Crush

Ystäväni, jonka kanssa jaamme yhteisen maun vaatteisiin, huonoihin juttuihin ja rilleihin, vinkkasi tosi mainiosta löydöstään. Hollantilainen Ace & Tate on verkossa toimiva rillikauppa, jolla on oma, todella trendikäs ja edullinen mallisto silmälaseille ja aurinkolaseille.

Mallisto on laaja, ja sieltä voi helposti haarukoida itselleen parhaiten sopivia kehyksiä materiaalin, leveyden, mallin ja värin mukaan. Ja hinnat ovat hyvin edulliset, edullisimmillaan yksiteholasit noin satasen luokkaa. Mikäli oikein ymmärsin, sovituspalvelu, jossa kehyksiä voi tilata kotiin mallailtavaksi, ei toimi Suomessa, mutta tämä pitää vielä tarkistaa. Ja jotenkin kyllä tuntuisi aikamoiselta lentopakettien haaskuulta kehyksiä lennätellä eestaas...

 

Olen aiemmin tilannut netistä kertaalleen lasit, vuosia ja vuosia sitten. Silloin homma toimi niin, että mallilaseihin merkattiin pupillin kohta, ja sitten laitettiin silmälasiresepti perässä. Ja pieleenhän se meni. Oh dear, miten pieleen.

Olisikohan aika jo kokeilla uudestaan, kun seuraava lasienpäivitystarve tulee?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah ihanaa etten ole ainoa joka fanittaa Acea! Vinkkinä niin heillä on liike Tukholmassa ja ainakin viimeksi siellä oli myös paikalla supermukava suomalainen myyjä. En silloin raaskinut ostaa laseja mutta voi olla että ensi kerralla täytyy kun vierailen lahden toisella puolella :)

Hertta
Lilou's Crush

ooo! Olisi niiiin kiva sovitella! Tämä loistovinkki haaveilla tukholman reissusta :)

nitahannele (Ei varmistettu) https://www.instagram.com/nitahannele/

Ace&Tate on !! Mulla on sekä silmä (Pierce)- että aurinkolasit (Turner) heiltä, hinta-laatusuhde on ollut parempi mitä muutamissa edellisissä 'merkki' kehyksissä. Ja pienipäisenä mulle on luksusta että pystyin jopa valitsemaan usean mallin väliltä ilman että jouduin kiertämään useaa eri liikettä. Jos jotain huonoa täytyy sanoa, niin täällä merkin laseja näkee nykyään joka toisella vastaantulijalla - Neil on it-malli jota ostetaan vaikka ei laseja näkeäkseen tarvitsisikaan (terveisiä Eindhovenista!).

Hertta
Lilou's Crush

täällä toinen kapeanaama! Ja en kyllä ihmettele, että näkyy usealla, lasit kun ovat niin kalliita, että kun tulee tällainen kiva ja edullinen, on kyllä houkutteleva valinta :) 

Pitää mennä heti kurkkimaan mikä tuo Neil on, liekö tuo aviator joka itsellänikin on suosikki lasimalli :)

soumyadasari (Ei varmistettu) http://getapkmarket.org.in/

You may also want to navigate back to the APK file and delete it to keep things nice and tidy.
http://getapkmarket.org.in/

I love mondays

Mä käyn joka kerta tuolla Tukholman liikkeessä kokeilemassa uusia laseja.. viimeksi katsoin jo valmiiksi mutta uusien tarve ei ole akuutti. Seuraavalle nyc reissulle vinkki: warby parker, kanssa huima valikoima ja edullinen hinta. Viimeksi ostin sieltä ja teetin linssit Suomessa. Täällä optikko oli vähän nihkeä niitä tilaamaan mutta tilaspas kuitenkin ;)

Tomi M. (Ei varmistettu) https://tomimustikka.com/

Ace & Tate on kyl ihana brändi! Suosittelen tsekkaamaan myös ruotsalaisen Nividas-merkin. Upeita kehystyylejä + pyrkivät tekemään nyt valtaosan sangoista maatuvista materiaaleista.

twinkal (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com ||
http://asuskr.com ||
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com

Kommentoi