Cubuksen kevään kivoimmat kuteet, korut ja VIP-luokan kisa

Lilou's Crush

Kukkuu!

Yhteistyössä Cubuksen kanssa.

Kävin eilen Cubuksen upouudella, juuri valmistuneella toimistolla katsomassa, mitä kaikkea tuleekaan olemaan kaupoissa ihan just kohta, ei tarvitse odottaa edes kesään saakka. Sen lisäksi, että tuolla alempana esittelen omat lempparilöytöni, vinkkaan teille mainiosta, mahtavan palkinnon kisasta, josta on iloa ihan jokaiselle siihen osallistuvalle!

Se Kilpailu:

Valkkaamalla lempparityylisi Cubuksen sivuilla voit voittaa hemmotteluillan Helsingin Cubuksessa:  sinä ja kolme kaveriasi voitte voittaa 300€:n  muotilahjakortit, stailauksen sekä meikkauksen, huvilipun, ja vielä hotellimajoituksen aamiaisineen, eli kauempaa kuin täältä pääkaupunkiseudultakin on kiva osallistua, kun majapaikka hippaillan jälkeen löytyisi. Palkinnon arvon on yhteensä peräti 3000€.

Ja mikä on reilua, on se, että sen lisäksi, että yksi onnekas voittaa itselleen ja ystävilleen tuon VIP-illan, kaikki voivat voittaa: kutsumalla ystäviä kisaan mukaan saat nimittäin 20€:n etusetelin Cubukselle (Ostaessasi 50€:lla, saat 20€ alennusta ostoksistasi, tai ostaessasi 30€:lla saat 10€:n alennuksen, etuseteli tulee sähköpostiisi kilpailuun osallistuessasi).

Kilpailuun pääset osallistumaan klikkaamalla tästä.

Sitten niihin poimintoihini!

Kuvasin siis toimistolla omia suosikkejani, joiksi muodostuivat kuvioidut farkut, monikäyttöiset colleget ja musta-valko-harmaa väriskaala. Taitaa kuulostaa aika tutulta, tunnustan, mutta mihinpä sitä hyväksi havaitusta linjasta kannattaisi poiketa :) Sen lisäksi harakkana tietysti kameran linssin eteen löytyi käätyjä ja korvakoruja, ne tuolla pahnan pohjimmaisena.

Kuvaamieni miun maun mukkaisten, helposti keskenään miksailtavien juttujen lisäksi rekeillä roikkui kauppaan pääsyä odottamassa henkarittain kesämekkoja, sifonkipaitoja, jenkki-collegetyyppisiä paitoja ja lyhyenlyhyitä korsettitoppeja... Kevään muoti on siis kovasti monipuolista, voisin tuumata.

 

 

Minulta on usein kommenttilootassa kysytty, että mistä löydän statement-kaulakoruni. Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Cubuksen valikoiman, kävin tovi sitten Itäkeskuksen uudessa liikkeessä, osa kuvista on tuolloin napsimiani, eli asusteiden suhteen on paraikaakin hurjan hyvät apajat.

Siinäpä se kuvapumaska, löytyikö mitään mieleistä? Ja muistakaa se kisa, kaksikymppiä on aikas kiva shoppailulisä, vaikka pääpalkinto ei just nyt sattuisikaan kohdalle :)

 

Kommentit

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.com

Vaikka asun ihan keskustan lähellä, en ole jostain syystä käynyt edelleenkään Cubuksessa. En itse asiassa edes tiedä missä se on! :D Hämmentävää, ei tässä nyt pitäisi kuitenkaan niin ikäloppua tyyppiä vielä olla, etteikö shoppailu kiinnostaisi. Ehkä seuraavalla keskustareissulla voisin yrittää kyseisen liikkeen jopa etsiäkin ;)

Hertta
Lilou's Crush

Marjo L, minäkään en ollut vielä ennättänyt käydä kuin kerran tuolla Itiksessä. Suuntaa eka koruhyllylle, sanon mä, yllätyin tosi iloisesti valikoiman laajuudesta. Löysin myös kivat farkut, jotka jätin vielä hetkeksi hautumaan ja harkintaan :) Cubuksia löytyy ihan tästä keskustasta Forumista, ja sitten Itiksestä.

Odotan Cubuksen saapumista Jyväskylään. Mainokset on jo pyörinyt tovin telkassa ja liiketilakin ikkunan logonkin olen bongannut. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hm se paljon mainittu kakskymppinen oli kyllä sidottu ostosummaan, eli alennusta sai 20e kun osti jollain tietyllä summalla (olikohan 50 tai 60e). Tämän olisi voinut mainita muuten niin hyvässä jutussa :-)!

Hertta
Lilou's Crush

vierailija, olipa hyvä kommentti, kiitos, minä lisään sen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.