Deliberi K 7 -Aika mainio afterwork-paikka

Lilou's Crush

Eilen piti mennä työkaverini kanssa Yrjönkadun uimahallille töiden jälkeen, mutta enpä ollut muistanut tarkistaa päiviä -torstainahan olikin miesten vuoro. -Muille kuin helsinkiläisille mainittakoon, että Yrjönkadun uimahallissa harrastellaan naku-uintia uskomattoman kauniissa miljöössä, joten sinne ei sovi pörähtää paikalle ihan minä päivänä tahansa. 

Suuntasimme siis burgerin kautta afterworkille ilman niin minkäänsortin liikuntaa. Olimme kävelemässä Aikatalon läpi kohti Vin Viniä, mutta matkallapa vaelsimme Deliberi K7 läpi, ja jotenkin tunnelma vaikutti niin mukavalta ja rauhalliselta, että jäimmekin niille sijoillemme.

Deliberi K7 sijaitsee siis Aikatalossa, Keskuskatu 7 ihan tarkalleen. Lounaasta olen kuullut ristiriitaisia arvioita (kuulemma hintaansa nähden vaatimattomat annokset ja vähän mielikuvituksen puutetta, toisaalta kuulemma oikein maistuvaa sapuskaa -pitänee joskus testata itse) mutta iltaviineille tai kahvitteluun tosi kiva paikka. Ilmava tila, monta mukavaa soppea istuskeluun ja hyvin erityylisiä tiloja. Pitänee mainita, että skumppalasi kustantaa 4€ ja koko pullo 19€ joka on aika kohtuullinen hinta päivän päättävistä kuplista, jos sellaisista tykkää. 

 

Kommentit

Kdjh (Ei varmistettu)

Kävin tyttären kanssa tuolla burgerilla joululoman aikana. Tila oli mukavasti rikottu erilaisiin soppiin ja istuma-aluieisiin. Ihmisiä oli tuona sunnuntai-iltana vähän, mutta se ei haitannut suuressa tilassa.
Burgeri oli aika perussetti.
Ihmiset ympärillä joivat viiniä, ehkä seuraavan kerran samalla agendalla minäkin.
Ihan kiva paikka.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.