Dobby. Eikun Nabby.

 

P1060090.JPG

”Laitoin just Dobbyn lataamoon” tuumasin miehelle hetki sitten. Arvaatte varmaan, Harry Pottereita tässä on katsottu pitkän tauon jälkeen. Oikesti lataamoon pääsi kuitenkin Nabby, testiin vauvan synnyttyä saamamme uudenmoinen itkuhälytin.

Nabby on ollut viimeajat käytössä, ja kokemusta on kertynyt riittävästi, jotta voin siitä kertoa avuksi itkarin hankintaa harkitseville. Perinteisiin itkuhälyttimiin verrattuna nabbyssä on kaksi merkittävää eroa: lapsen yksikön erittäin pieni koko ja erillisen kuunteluyksikön puuttuminen, tarkkailu hoidetaan nimittäin kännykällä applikaation kautta. Yhteys toimii bluetoothin kautta, eli nettiyhteyttä siihen ei tarvita, älypuhelin kylläkin (android tai i-laite). Itselläni on käytössä iPhone 4S, noin 2,5 vuotta vanha ja paljon käytetty laite, eli kokemukseni ovat pääasiassa tästä yhdistelmästä. 

 

P1060093.JPG

Listasin käyttökokemuksemme selkeyden vuoksi plussiin ja miinuksiin:

Plussat:

– pieni koko

– langaton laite 

– erittäin pitkä latauskesto

– pieni säteilytaso

– helppo ja yksinkertainen sovellus käyttää

– ei ota helposti häiriötä ulkopuolelta

– lämpötilan seuranta, unilaskuri ja kuuntelumahdollisuus koska tahansa (lisäpalveluita)

– Ilmoittaa hyvissä ajoin, kun lataus alkaa olla ehtoopuolella

P1060092.JPG

Miinuksia

– kallis (159€) hinta ja mainitsemani kivat lisäosat (lämpötilanseuranta, unilaskuri ja kuuntelu) ostettava lisäosana appiin (eivät tosin kalliita, kaikki yhdessä n. 2€ tai 7€ kpl, mutta soisin kuuluvan pakettiin jo valmiiksi)

– kuluttaa melko paljon puhelimen akkua avatessaan yhteyttä jos lapsi ääntelehtii ja applikaatio hälyttää

– Yhteys on katkennut ilman näkyvää syytä muutaman kerran, laite hälyttää kovaäänisesti tällöin, ja yhteys täytyy muodostaa uudelleen. 

 

Olemme siirtyneet lähes täysin Nabbyn käyttöön, sillä se on yksinkertaisesti vain niin kätevä pienen kokonsa ja pitkän akunkestonsa vuoksi. Reissuilla lyömätön. Pidän myös lisäosina ostamistani palveluista kuten lämpötilanseurannasta (pidän Nabbyä näin talvella untsikkapussin jalkopäässä, tovin meni, että osasin tulkita lämpötilaa) ja kuuntelusta. Suurimpana miinuksena Nabbyssä on ehdottomasti hinta, sillä käyttömukavuus on erittäin hyvä.

 

Tuote saatu testiin maahantuojalta

Kommentit (4)
  1. Pettynyt asiakas
    19.7.2015, 08:55

    Nabby taitaa olla historiaa. Tilasin tuotteen, sain tilausvahvistuksen ja luottokorttia veloitettiin. Itkuhälytintä ei koskaan saapunut, eikä asiakaspalvelu vastaa viesteihin. Nyt käynnistyy maksun takaisinperintä luottokorttiyhtiön kautta.

    Ei kannata tilata!

    1. Ei voi olla totta!! Onpas tosi kurja kuulla! Toivottavasti saat pian rahasi takaisin! Siksikin kurja, että laite on kyllä hyvä, meillä juuri nytkin päällä. Toivottavasti löydät hyvän hälyttimen!

  2. Harkitsin Nabbyn ostamista viime kesänä, mutta Bluetoothin kantavuus epäilytti. Lomailimme esim. Espanjassa talossa jossa oli paksut kiviseinät ja makuuhuoneet yläkerrassa. Päädyimme ostamaan Padwicon hälyttimen ja se on ollut aivan mahtava, kantavuudessa ei ole ollut ongelmaa kertaakaan ja yksiköt ovat todella pieniä sekä keveitä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *