Don’t you ever leave me

image.jpg

Toinenkin pieni mutta mukavuuden kannalta vähintäänkin korien verran merkityksellinen sisustusjuttu hoitui kuntoon juuri. Olen nimittäin kaipaillut jo kolmatta kesää sopivaa pikkupöytää parvekkeelleme, kun kesällä yöt olkkarissa ja päivät partsilla asustava suloinen pikku HAY:n DLM (Don’t Leave Me) ei meidän kaikkien kolmen välipalalautasia pysty kannattelemaan.

Yhtenä vaihtohtona mietin Ikean tosi kivan näköistä ulkokaluste-tarjoiluvaunua, mutta koska en haluaisi enempää tavaraa talvehtimaan varastoon/pressun alle, ihan varsinaiset ulkokalusteet jäivät lopulta pois laskuista. Pyörittelin monia vaihtoehtoja, mutta mikään ei tuntunut vetävän vertoja pikku DLM:llemme, joka on täydellinen monipuolisuudeltaan, keveydeltään ja nappi makuumme. Tai siis mikään ei vetänyt vertoja…

image.jpg

…paitsi ISO DLM. Kun Stockmannin verkkokauppa tarjosi kodin tuotteista -20%, tilasin pöydän, koska lisää laskutilaa on kaivattu myös sohvan lähettyvillä, meillä kun ei ole sohvapöytää. Talon Mies kantoi tarjotinpöydän tänään sisään, ja se otettiin heti käyttöön. Harkinta ja hidastelu kannatti, tämä on meille se oikea. 

image.jpg

Talvella kaksikko jää asustamaan joko yläkertaan olkkariin, tai toinen seuraa tarpeelliseksi apupöydäksi ”imetyskiikkustuolini” viereen alakertaan. Tai sekä ja että, ovat niin kepoiset ja kätevät kanniskella.

-nyt kaverit ovat taas sisällä, tällä kertaa matsievästarjoilijoina. Jännät paikat, 1-1!

Kommentit (2)
  1. Onpas ne söpöjä, vähän kuin pastilleja 🙂

    1. Niinpä 🙂 ja nykyään kun niitä vielä saa ihan ranskanpastillien sävyissäkin, niin tosiaankin ovat pastelleja pastilleja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *