Ei enää pulmia meikata kulmia

Lilou's Crush

Viimeistään tänä keväänä kulmakarvojen meikkaamisen probleemat jäävät historiaan. Koskaan ei nimittäin ole ollut tarjolla sellaista kavalkadia karvankohentajia kuin nyt. On vahaa, kuitua, geeliä, kynää, tussia, puuterinappia...

Suurin ilon aihe itselleni on kuitenkin sävymaailman monipuolistuminen. Enää eivät kynät rivissä ole vain ruskeaa-ruskeampaa-punaruskeaa ja mustaa, vaan sävyistä löytyy myös viileitä värejä -olivat kulmat sitten tummat tahi vaaleat. Hallelujaa.

Toinen innovaatio, joka on hiipinyt kulmakyniin muiden meikkikynien rungosta, on automaattimalli. Toissa kesänä ostin (edelleen yksi suosikeistani!) Bobbi Brownin automaattiterottuvan (ja maailman nopeiten kuluvan...) kulmakynän jenkkireissulta, eikä paluuta sen jälkeen enää ollut perusmalliin. Ei, vaikka meikkikynän teroittimellakin on nykyään ikioma paikkansa, eikä kynän käyttö ainakaan teroitusongelmiin kilpisty.

Olen testannut tässä talven mittaan lukuisia kyniä, ja tässä postauksen kuvituksena ne parhaimmiksi osoittautuneet -näissä kaikki nuo hyvät ominaisuudet, eli näppärä pakkaus ja automaattinen malli, sekä tietysti tärkeänä osana kulmaharja häntäpässää.

Vakituiseen käyttöön Bobbia korvaamaan on tullut L'Oreal Parisin Brow Artist Xpert -kulmakynä. Se on näppärä: lattamallinen terä on monikäyttöinen: senn kapealla puolella piirtää siististi kulmien rajat, ja litteällä, pyöreällä päällä voi täytellä kulmien mahdolliset aukot. Ja harjalla häivytys.

Omiin mustiin kulmiini sopii väreistä parhaiten Cool Blond, eikä Cool Brunette, vaikka toisin voisi luulla. Sävyjä on kaikkiaan viisi -kaksi viileää (nuo mainitsemani) ja kaksi lämpimämpää, sekä aivan tumma Ebony. Hintakin on kelpo: alle 8 euroa. Markettimeikkien aatelistoa!

Toinen hyvä ja edullinen tuttavuus on pikkuriikkisen terän omaava Maybellinen Brow Precise Micro Pencil. Tämä on myös vallan kelpo arkimeikkiin -itselleni en onnistunut tästä aivan yhtä hyvin mätsäävää sävyä kuin L'Oreal Parisin kynästä, mutta melkein. Tämä melkein -kynäkin kelpaa, koska tuolla kapealla kärjellä pystyy piirtämään vaikka yksittäiset karvatkin tarvittaessa! Sen kanssa toki kannattaa olla varovainen, hento terä ei kestä määräänsä enempää tiputtelua tai painamista. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.