Ekakertalainen Pingissä

Lilou's Crush

Vietin eilisen päivän Ping Helsingissä -aiemmat vuodet ovat menneet aina työn tuiskeessa, mutta tänä vuonna osasin varata päivän kalenteriin heti, kun se julkaistiin.

Vaikka sniikkasin sisään tupla-agenttina, ns.  "content guru" -passilla, katsastin kaikkea myös päivätyöminän silmin. Ja tunnustan heti, että kaikkein antoisinta oli tavata vanhoja blogi- ja työkollegoita ja vaihtaa kuulumisia, - sekä tutustua uusiin kivoihin tyyppeihin. Ja niin, sehän se tuollaisessa verkostoitumistapahtumassa lie pääasia. Kävin myös aktiivisesti koko päivän kuuntelemassa kaikki mahdolliset luennot, niitä oli ilahduttavan monipuolisesti.

Työn vuoksi itseäni kiinnostavat aina caset -on antoisaa kuulla hyvin menneitä kamppiksia, etenkin jos niistä löytyy joku jippo. Oppimismielellä siis matkalla, ja toisaalta on hyvä myös huomata, että ajan tasalla, ihan kartalla ollaan. Hurjan mielenkiintoinen oli mm. A-lehtien ja Mehiläisen toteuttama snäppidraama, sille oli vain aivan liian lyhyt slotti varattuna. Ruotsista saapunut Fitbitin Lina puolestaan kertoi kivasti onnistuneesta vaikuttajamarkkinoinnistaan ilman oman hännän nostelua (paitsi hei! Minä nostan omaa häntääni kyllä, aivan yllätyksenä olin esimerkkinä esityksessään, yllätyin ilahduin siitä tosi kovasti.)

Pingin yhteyteen oli tänä vuonna kytketty myös mainosalan Adprofit- eli tuloksellista markkinointiviestintää mittaavan kisan palkintojenjako -ei sellaista karnevaalihulinaa laisinkaan, mutta oli mukava olla paikalla. Ronja Salmi piti kiinnostavan luennon omasta urapolustaan -takana ei valtavaa määrää koulunkäyntiä, vaan riittävästi ”kyllää”, sattumia, auenneita ovia, oikeita kohtaamisia ja sen sellaista, mitä oman intohimon seuraamisen lisäksi tarvitaan, että päästään vaikkapa kutsutuksi unelmaduuniin Kirjamessujen pomoksi. Huh mikä itsevarmuus kaksvitosella, ja esiintymistaito. 

Meidän porukka sai yhteiskunnallisessa sarjassa "hopeaa" (vain pääpalkinnot oikeasti jaettiin), olen tosi ylpeä asiakkaamme Syöpäsäätiön ja meidän tekemästämme työstä Roosa Nauhan hyväksi.

Ensi vuonna sitten varmasti taas paikan päälle. Jos vaikka sitten ottaisi vähän kuviakin. Kyllä kannattaa ajatuksiaan välillä tuulettaa! 

Kommentit

vex 3 (Ei varmistettu) http://vex-3.com

Despite some difficulties to have the passion and the determination, will certainly pass

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Mistäköhän noin mahtavan housusetin löytää?

Hertta
Lilou's Crush

Housusetti on ihan vallan H&M:n nettikaupasta tilattu, löytyy muistaakseni Trend-mallistosta hakemalla :)

USPS Tracking (Ei varmistettu) https://www-usps-tracking.com/

USPS Tracking

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.