Ekan kotipäivän asu

Lilou's Crush

Paluu ruotuun ja netin äärelle. Kunhan saan kuvia sortattua kamerasta, niin laittelen valikoidun Palma- ja Barcelonapläjäyksen reissulta. Sillä välin tällainen perinteinen asupostaus :)

Ei ollut hassumpi eka kotipäivä: koko sakki vedettiin sikeitä lähes yhteentoista, ja sen jälkeen suuntasin Evan hemmoteltavaksi Cityhairiin. Rannalta heränneen luukista kaupunkikelpoiseksi: sinne jäi kärvähtäneet latvat lattialle ja kutrit tummennettiin vienosti takaisin alkuperäiseen auringon valkaisemasta.

Nyt justiinsa on vuorossa seuraavien lomapäivien suunnittelua: luvassa on ainakin lähisuvun upouuden pienen ihmisen ihastelua ja nuuskuttelua, (homma, jota en meinaa malttaa odottaa!), triplasynttärikekkerit paapan, tytön ja meikäläisen kunniaksi ja reissu Keski-Suomeen sukuloimaan. Johonkin väliin toivottavasti saataisiin upotettua vielä kolme teetä eli Turku, Tukholma ja Tallinna. Ja remontoidakin pitäisi, ja siistiä pihamaata... Jotenkin tuntuu, että ihan kaikkea ei tämän loman aikana ennätetä mitä haluttaisiin, mutta ei stressiä. Päivä kerrallansa.

Kunhan mies ehtisi siivota auton.

Päällä tänään: onnistuneet alelöydöt eli Zaran sandaalit ja Dieselin joggjeansit, joita en vierasta/vastusta missään pesussa, Alexander Wangin T-paita ja Zaran lötkeröinen paitajakku Miami Vicen henkeen.

 

Kommentit

kamikaze (Ei varmistettu)

Mitkä on joggjeansit?

Hertta
Lilou's Crush

Olinspas epäselvä. Joggjeansit on Dieselin yksi farkkumalli (olisi pitänyt kirjoittaa isolla, siis Joggjeansit) tuollaiset haaruksista lököttävät ja pohkeista pillit, tosi joustavasta farkusta (jotkut mallit melkein trikoosta) tehdyt pökät. Mahtavat. Törkykalliit, metsästän alesta jatkuvasti ;)  Esim tässä: https://stockmann.com/p/fi/Diesel-Fayza-Jogg-Jeans-housut/432532

 

HeidiM (Ei varmistettu)

Hei jee, sä löysit ne joggjeansit, hyvältä näyttää! :) Itsekin tuli tehtyä hyviä alelöytöjä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.