Ekskursio ulkomaailmaan

Lilou's Crush

Aurinkoista maanantaiaamua!

Ihan kohta starttaa automobiili kohti neuvolalääkäriä. Ihan tuntuu kuin kylille lähtis, jopa ajattelin pukeutua tuollaiseen vähän asiallisempaan vaatteeseen kuin nämä halatit, joita viimeisen kuukauden olen kiskonut niskaani.

Toivon, että tässä pikkuhiljaa pääsisi pystyasentoon, olo on ollut ainakin ihanan stabiili viime päivät. Enpä olisi uskonut! Viikonloppuna tyttö pääsee mummun ja ukin vuokraamalle mökille, ja haaveksin etäisesti niinkin hurjasta jutusta, kuin kahvilla tai syömässä käymisestä miehen kanssa viikonloppuna... Sellaista ollaankin taidettu tehdä viimeksi joskus reilu vuosi sitten. Mutta eipä nuolaista ennenkuin tipahtaa. (silti: Birgitta-kaffela kiinnostelisi ihan erityisesti.)

Anopille tosin tuumasin eilen puhelimessa, että vauva taitaa tuumata, että "pitäkää tunkkinne, tuun sitten jouluna", kun ensimmäisellä saapumisyrityksellä niin tylysti hänet porteille stopattiin. Josta olen toki suuresti onnellinen.

Kommentit

Suviliini (Ei varmistettu)

Hienoa, että vointi on noin hyvä :) Toivottavasti pääsette myös ulkoilemaan viikonloppuna, vaikkei kunnon noutoruoka tunnelmallisesti katettuna omalla terassilla (herkkujälkkärein tietty) oo huono vaihtoehto!

Hertta
Lilou's Crush

Ei tosiaan ole huono sekään :) ihanaa, että ilmat parani, on vähän edes vaihtoehtoja tälle olkkarin sohvalle! tilanne on tosiaan tällä täyspötköilyllä pysynyt lähes samassa (välineistö neuvolassa toki ei sairaalaluokkaa) joten jossain vaiheessa saan alkaa rv 36 jälkeen kokeilla ylösnousua -kunhan pysyn synnärin kulmilla ;) edelleen kun jokainen liike su-pis-taa, mutta siihenhän on jo tottunut...

Tintti K

Ihanaa kuulla (tai siis lukea), että vointi on vielä näin hyvä! Ja toivotaan, että toive viikonlopun ulkoilusta täyttyy!

Hertta
Lilou's Crush

Voi kiitos <3 ja tosiaan, vaikka oma olo on kaikista vaivoista tosi tukala, niistä viis kun pulla on kunnossa :)

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/

kiva kuulla hyvästä voinnista :)
toi laukku on muuten ihan supersuloinen!!

http://bettinaw.blogspot.fi/

Hertta
Lilou's Crush

Kivasti sanottu :) ja tuo on kyllä näppärä ja söötti minustakin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.