Ekstemporee Kumpulaan

Lilou's Crush

Piti tänään mennä maalauspuuhia jatkamaan, ja kotonakin nakutella yhtä sun toista. Kun aurinko jatkoi kuitenkin porottamistaan, hiki valui kauppareissulla norona pitkin selkää, tuli ykskaks mieleen viime kesän epäonninen Kumpulan maauimalareissu. Ihana hellepäivä muuttui ukkosmyrskyksi sillä siunaamalla, kun liput oli ostettu, ja altaat tyhjennettiin.

Se siitä, kastumatta kotiin.

Se oli silloin, ny oli ny: taivas pilvetön. Pikavauhtia kamat kassiin ja täyttä ravia bussipysäkille. Taas löytyi yksi ilo uudesta kodista, yhdellä välineellä melkein ovelta ovelle.

Juniori ei ensalkuun innostunut hommasta laisinkaan. "Liian kylmää, kiitosh." Kun viimein uskaltautui uimasille, oli käytettävä klassista lastenkasvatuskeinoa lahjontaa, että saatiin pieni pois polskimasta. Isompi vesipeto nostettiin ylös, kun huulten väri läheni mustikansinistä.  Pian uusiksi! PS. Kumpulassa ei saa kuvata ilman kuvauslupaa (varsin ymmärrettävää), joten kuvituskuvina tämän päivän tärkeimmät.

Kommentit

Piipo79

Me ollaan poljettu kahtena päivänä Stadikalle! Just puntaroitiin kumpi Kumpula vai Stadikka mutta hieman lyhempi polkumatka iltauinnille veti Stadikan puoleen!

Hertta
Lilou's Crush

No me harkittiin myös Stadikkaa, mutta nopsempi kulku veti Kumpulaan kun lähdettiin ihan jäniksen selässä :)  ehkä ens kerralla Stadikalle!

I M S (Ei varmistettu)

Kumpulassa on kohta käyty kymppikortin verran polskimassa. Oli pakko ostaa tuo "jononohituskortti", kun kerran meni hermot kilometrijonon hännillä. Eipä mene enää, kun pääsen kävelemään jonon ohi ja "piip" (leimasin kautta) sisään!
Ja kortin kävin ostamassa sateisena päivänä, kun ei ollut ruuhkaa.
#niksipirkka

Hertta
Lilou's Crush

Haa, tosipron vinkki! Ensi kesää varten pistän ehdottomasti mieleen. Me mentiin vasta illansuussa, jonoa ei ollut yhtään enää siihen aikaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.