Eletyt hiukset

ee.jpg

Kevään korvalla bongasin aivan loistavan tukkaratkaisun tämänhetkiseen elo- ja budjettitilanteeseen. Mikä voisi olla parempi, kuin piiiiiiiiiitkän huoltovälin hiukset, joka on vielä sattumalta hip pop ja khuulkin. Asia jäi hautumaan, kun kampaajani tosiaan teloi inhasti nilkkansa juuri ennen seuraavaa aikaani, mutta iso askel vähän tähän suuntaan otettiin jo visiitilläni Aka Luovassa Tuulan luona, jossa hän taituroi hormonien tummentamaan tukkaani maltillisen balayage-raidoituksen, josta tykkäsin todella paljon.

21.jpg

Tuo löytämäni juttu kertoi ”lived in hair’ista”, joka on ikäänkuin tämän vuoden versio ombre-värjäyksestä. Lived in hair-kehittäjän Johnny Ramirezin mukaan värjäysväliä voi venyttää jopa kuuden kuukauden pituiseksi, kun noudatetaan hänen luomaansa värjäyssysteemiä, joka näistä kuvista aika hyvin aukeneekin.

444.jpg

a11.jpg

60.jpg

Tykkään luonnollisesta tyylistä ja siitä, että omaa hiusten väriä ei tarvitse kokonaan peittää. Jos hiukseni olisivat täysin käsittelemättömät,  näyttäisin kirjopesuun joutuneelta valkoiselta sukalta, eli pieni kirkastus etenkin kasvojen ympärillä tuntuu tekevän terveemmän ja paremmin nukkuneen näköiseksi.

92.jpg

Omiin hiuksiini laitettiin siis vähän Johnnyn henkeen (ilman pohjan värjäyksiä jne) vähän omaa väriä vaalempaa sävyä aivan etummaisiin hiuksiin ja maalailtiin käsin lisää hiusten alaosaan latvoihin edellisen balayage-raidoituksen päälle ja lähimaille, missä noita kummallisen tummia hiuksia erityisesti on se reilun kymmenen sentin pätkä. Tämä ”lived in” juttu ei siis liity siihen, millä tekniikalla raidoitusta tehdään, vaan ylipäätään siihen, miten raitoja ja värejä asetellaan, että ne kasvavat kauniisti ulos ja kampaus toimii vaikka tyveä pukkaa.

Ihan tuohon kuuteen kuukauteen en kyllä itse ole tähtäämässä, sillä  tykkään niin kovasti kampaajalla käynnistä, mutta sanonpa vaan, että seuraavan kerran buukkasimme lähes tupla-ajan päähän normaalista. Hoitovapaalaisen kukkaro kiittää, kiiiii-tooooossh.

Kattotaas!

 

PS. Kampaajani tuskin kuitenkaan nukkuu on nukkunut banaani kainalossa, kuten Ramirezin sanotaan pyytävän työntekijöidensä tekevän, että löytävän ”sen oikean” sävyn.

PPS. Kultaluoti-postauksessa tukka on suht tuore kampaajan jäljiltä

Kommentit (2)
  1. Niiiiiin ihania!!! Like it!!!!!! <3

    1. No on! Tykkäisin, ihan ilman tuota budjetti- ja helppoussyytäkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *