Emilia

Lilou's Crush

 

Tiedättekö sen tunteen, kun odottamatta kohtaa jonkun, joka tuntuu silmänräpäyksessä omalta? Sellaisen, jonka seurassa voi olla oma keskeneräinen itsensä ja tuntea olonsa auvoisan kotoisaksi. Jonka kanssa jakaa monta yhteistä ajatusta ja asiaa, niin että lauseet on helppo aloittaa ja päättää. Sellaisen, kenen kanssa tuntuu kuin yhteistä historiaa olisi takana monta sataa sivua, vaikka oikeasti niitä on kirjoitettu vasta kaksi. 

Minun Emiliani on sellainen ihminen. Asteli eräänä märkänä huhtikuun sunnuntaina kotiovestamme sisään, ja oikopäätä sydämeeni.

Asuntokauppoja ei syntynyt, joku muu ehti ennen. Tässä tarinassa se on yhdentekevää, sillä syntyi jotain muuta. Alkoi ystävyys, joka jatkuu, kun talo on tyhjennetty ja uusi koti kalustettu. 

Olen valtavan onnellinen, että sain tämän lämpimän, teräväpäisen, herkän, kommeltavan, höpsön, empaattisen, hauskan naisen elämääni. Tämän tyypin seurassa tuntuu jatkuvasti sille, että kelluisi auringonlaikussa. Minussa oli ollut yhden Emilian mentävä aukko, jota en ollut edes huomannut, ennenkuin se täyttyi. 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Emiliakin on entinen malli, täyttää ystävän kriteerit. Voisitko kaveerata ylipainoisen, työttömän kontulalaisen kanssa? ;-)

Hertta
Lilou's Crush

Ystävieni on aivan ehdottomasti oltava valokuvamalleja. Ainoa kriteeri. 

Ei mutta voe mahoton oikeasti. Pahinta tässä hommassa on se, että tiedän ja tunnen itsekin ihmisiä, joille ystävissä tärkeintä ei ole sisikunta vaan muut seikat. Ääreest surullista. 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

En nyt oikeasti ajatellutkaan että sä siten ystäviä valitset. Täällä blogimaailmassa(kin) vaan melko selkeästi, ja huvittavasti, on näkösällä ilmiö jossa jopa nelikymppisiä saati nuorempia yhdistää "ystävystymään" ulkonäkö, kuviteltu status, varallisuus, jopa käsilaukut! ;-) Olen pahoillani kyynisen mustasta tuokiostani, kohde oli väärä.

Hertta
Lilou's Crush

voi kun tuli hyvä mieli, että palasit vielä ja jätit tämän kommentin, kiitos! herkkiksenä sitä heti tuli vähän paha mieli, että voihan voi, iloisesta hommastahan tässä piti kertoa :) mutta ollaan samoja juttuja kyllä sun kanssa kelattu, itsekin olen vähän hämmästellyt mielessäni tietyn tyyppisiä juttuja, missä statuksen perässä suorastaan haalitaan hetken kertakäyttöystäviä -tai sitten voihan toki olla, ulkopuolisille vähän kummina olevat jutut kätkevät taakseen paljon muutakin ja ystäväpeli tyydyttää kaikkia osapuolia... Ehkä hyvä, että me ei ymmärretä sitä, eiks ;)

koipireisi (Ei varmistettu)

Pakko tähän sanoa että itse olen ylipainoinen ja usko tai älä, Hertta silti on mun kaveri. Ja äärettömän ihana sellainen. Työtön (ja jos "kontulalaisella" tarkoitat ns. luuseria, mutta tuollaiseen leimaamiseen en ees jaksa lähteä) en ole, mutta se johtunee siitä että olen, kuten Hertta, vähän sosiaalisesti lahjakkaampi ja valoisampi ihminen kuin sinä. Kivaa kesää!

Hertta
Lilou's Crush

Koipelo <3  <3 <3

 

mystery
Vision One

Eeeh pakko tarttua tähän, että toivottavasti kukaan muukaan ei nyt sitten automaattisesti ole sosiaalisesti lahjaton vaikka työtön onkin... :)

Hertta
Lilou's Crush

Huomasin tän lausekatkeaman juuri itsekin, ja tiedän että koipelo-kaverini ei ole tarkoittanut rinnastusta työttömyyden ja sosiaalisten lahjojen kesken vaan viittaa ekan kommentoijan asenteeseen. Tämä neito meinaas on itse ystävällisyyden perikuva ja aina superkorrekti, ja taitaa pökrätä jos itse huomaa tuon! 

Ja siis just niin, ei tod ole :) 

 

 

The Koipi (Ei varmistettu)

Juu, what she said eli missään nimessä en tarkoittanut sitä, että työttömyys ja sosiaalinen lahjattomuus olisi rinnakkaisteisia, kiivaspäissään sitä näpyttelee ennen kuin miettii sanajärjestyksensä korrektisti :)

Ninnuliiii (Ei varmistettu)

Tulipas tästä, kauniista ja hyvänmielen postauksesta negatiivissävytteinen kommenttien osalta! Ihanaa, että aikuisiällä voi löytää hyviä ystäviä!

Hertta
Lilou's Crush

Vähän ensin minuakin harmitti, mutta sitten onneksi loppu hyvin kaikki hyvin :) Ja on se kyllä hienoa, etenkin kun olen itse vähän jäyhä lämpenemään! Kivalta tuntui myös sellainen HS:n uutinen eilen, joka kertoi kolmen tytön ystävystymisestä, siitä tuli myös hyvä mieli.

Pin (Ei varmistettu)

Työhän ootta siskokset kuin ilveks... ööh, söpöt jänöset :D Kuvista paistaa onni, ilo ja hersyvä ystävyys &lt;3 ps. aikuisena ei toisiaankaan törmää herkästi sielunsiskoihin, ainutkertaista!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, ny oli osuva, näitä kuvia kun katsoin ruudulta isompana, niin MIKÄÄN MUU ELUKKA kuin jänö ei olisi sopinut paremmin :D

Ja ei toden totta käy kovin usein, ihan voi yhden käden sormilla laskea omalta osaltani, ja pari taitaa jäädä ylikin :)

Meri80 (Ei varmistettu)

Tiedän tunteen &lt;3 Ihant kuvat ja ihana postaus! Bongasin heti sinun paidan, rrrrrakastan valkoisia t-paitoja mutta en ole vielä onnistunut löytämään
sellaista, josta ei näy läpi... Onko toi sinun paitasi mistä? Mukavia kesäpäiviä, iloa ja aurinkoa :)

Hertta
Lilou's Crush

Elämän parhaita pipanoita :) hei joo tiedän just mitä meinaat! Tämä on Zarasta vuosi tai kaksi sitten. ja läpi ei tosiaan näy, siksi yksi lemppareista, vaikka kaula-aukko onkin vähän turhan laaja. Laatu aikasmoisen huono, eli nyppyisekso meni muutaman pesun jälkeen, sen puoleen en siis voi suositella.

aurinko sinne, täälä lahes se ei kyllä paista, höh!

I M S (Ei varmistettu)

Mä oon tulossa Jalikseen loppuviikosta. Silloin paistaa. Päästään ipanan kanssa sinne uimarannalle. Ja putkipuistoon (lue: Launeen perhepuistoon) &amp; Marolan kotieläinpuistoon. Ja torikahveille. Ja, ja, ja. Ja meitsi vielä lisäksi kavereiden kanssa illalliselle. Ja ehkä golfaamaan Ja Petit St. Louis'iin.

Hertta
Lilou's Crush

Jee! Me ehkä ehditään ens viikolla! Missä rannassa käytte? Me käytiin Likolammella viime kesänä, mutta olis kiva joku toinenkin löytää! Launeen perhepuisto on appiukon suosikki! Nuo kävi jossain skeittipuistossa justiin, mutta niistähän mää en tiiä mittää!

rondawashere

Tiedän niin ton tunteen! :) Muutettiin opiskelukaverini kanssa kämppiksiksi, vaikka ei oltu kaveerattu kuin muutama kuukausi. Meidän kämppiselämästä on jäänyt ihan mielettömän hyvät muistot, ja samainen tyyppi on vielä tänäkin päivänä paras ystäväni :) <3 

Hertta
Lilou's Crush

Hei mulla kävi kanssa noin! Yksi parhaista ystävistäni treffattu presiis samoin! Kelaa mikä onni, ihan jokainen kämppikseni ei ollut kovin lähellä omaa aaltopituutta ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.