Enemmän väriä!

P7200093.JPG

Oletteko huomanneet saman kuin minä -sen lisäksi, että kesällä tekee mieli suosia meikeissä heleämpiä sävyjä, ruskettunut iho tuntuu myös kaipaavan kirkkaampia värejä! Se, mikä talvella tuntuu joskus liian räikeältä, sulautuu auringon somistamaan ihon sävyyn suit sait sukkelasti ja näyttää ihan luonnolliselta. Vai onko tämä vain meidän (talvi)kalpeiden juttu?

Hyvänä esimerkkinä tuo Narsin superpinkki poskipuna: sen levittämisessä saa olla kieli keskellä suuta valkoisen ihon aikakautena, mutta sitä voi huoletta sutia kesällä suurella huiskulla poskipäihin. Ja kirkas huulipuna, joka iloisesti pomppaa esille talvinassusta, onkin pirteä ja helppo kesäpuna?

Eniten ihmetystä aiheuttaa itselleni se, että vaikka en tosiaankaan ole kultapapuseksi paahtuvaa sorttia, jopa minun on vaihdettava kesällä meikkivoide kaksi-kolmekin sävyä tummempaan, tai näyttää kuin olisin sairas tai naamalla olisi leivinpaperi levitettynä. Oma kesälempparini on ehdottomasti Lumenen ohuen ohut seerumimeikkivoide, joka tekee ihosta just täydellisen kesäkuulaan ja hohtavaisen. CC-voiteen otan käyttöön sitten taas syksymmällä. Siitä tietää, että talvi on lähellä, kun medium-sävy vaihtuu lightiin… Mutta ei me ajatella talvea vielä, ehei!

 

(Lumenen tuotteet saatu testattavaksi)

Kommentit (2)
  1. Kaverini vinkkasi Lumenen Perfect tan -kuultovoidetta, jota voi levittää kasvoille sellaisenaan tai laimentaa meikkivoiteella. Oon tykännyt kovasti, sillä aurinkolomankin jälkeen alkukeväästä ostetut meikki- ja CC-voide säilyvät käyttökelpoisina pienen tuunauksen ansiosta. 

    1. Hei totta! Yleensä mulla on kaksi eri väriä, ja niitä miksailen, mutta tuollahan sais kivasti hohtoakin 🙂 -kesällä se voisi pikkuisrn keventääkin cc:tä joka on vähän tuhdimpi kuin tuo seerumimeikkivoide.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *