Ennen lomaa-hölpötystä ja asua

Lilou's Crush

T-paita COS, housut Acne, kengät Zara, Clutch H&M Fashion for Aids

Otin kaksi pukeutumishaastetta samalle päivälle (aika uhkarohkeaa, vai mitä;) -piikkikärkikorot ja clutchin, eli laukku hihnatta ja juoksukyvyttömät kengät. Selvisin.

Töissä todotodotodo-lista senkun kasvaa kasvamistaan, remppahinku ja -stressi vähintäänkin samaa tahtia. Missä on maailman tasapaino käytettävissä olevan ajan ja toimien suhteen, kysyn vaan!

Näin muuten käy, kun jättää kotioven rakoselleen auki mennessään "studiolle"...

Nagu Belle karkuteillä!

 

 

 

Kommentit

emem (Ei varmistettu)

hehe tasta tuli mieleen, etta oma isani kutsui minua pienena aina Prinsessa Napapaljaanaksi. meni todella kauan etta ymmarsin ettei Napapaljaana olekaan mikaan eksoottinen prinsessanimi vaan viittasi lahinna siihen etten ikina koskaan milloinkaan halunnut kayttaa minkaanlaisia vaatteita.

Muikku (Ei varmistettu)

Meidän viuhahtaja karkasi viimeksi eilen takapihalle, kun iskä tuli kalasta. Pylly paljaana piti mennä naapuriinkin touhuamaan. Ihana kesä (: (ja ihanat housut!)

Helga
NO ADDED SUGAR

Onpa ihana asu! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei Liilouli! Ihana asu! Olisi kiva jos antaisit vähän vinkkiä tai tekisit kollaasit Flow vaatteista! Mulla on totaalikriisi what to wear?! Pää lyö tyhjää niin kuin yleensä.

See u!

Lilja_ (Ei varmistettu)

Hei!
Kiitos ensinnäkin ihanasta blogista, ekaa kertaa kommentoin. Olisiko sulla vinkkejä Nykin ravintoloista/baareista? (kivoja, mutta kohtuuhintaisia) Suuntaan sinne ensimmäistä kertaa ensi viikolla..Kiitos!

Aurinkoista kesää!

Hertta
Lilou's Crush

emem, voi vitsi miten ihana, Prinsessa Napapaljaana kuulostaa kyllä minustakin tosi kuninkaalliselta :) Pidetään me se noin, eiks :)

Muikku, no sas muuta, ihana kesä! Meilläkin typy mummulassa karkaa heti ovesta ulos kun silmä välttää. Ja saa mennäkin, ny on upouusi hiekkis ja kaikki. Mummut ja ukit ja paapat rules

Helga, kiitos kovasti :) perushyvä!

 

Coco, kiitti ihana! Voi vitsi, mä en ole kahden kerran Flowlla mikään expertti, mut mehän voitais tehdä yhteisponnistus tästä aiheesta? Whaddauthink!?

 

Lilja, kiitos hurjasti! Voi että, en oikein ole mikään baarikävijä, tuttuja vain pari hassua rokkibaaria, mutta jos tulee jotakin mieleen, niin ilman muuta jaan vinkkejä. Ja hei, mehän ollaan sit samaan aikaan, moikkastaan jos tavataan :D

kolmas

Ihana sinä! Mä tykkään aina sun asukuvista, ihan sun itsesi takia, oot huippu kaunis, ja tietty vaatteiden, mutta myöskin ton taustan! Mulle tulee aina mieleen joku ihana aurinkoinen hotelli ja loma. Toi seinä on niin tommonen apartamentosmainen, hahaa!:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.