Ensimmäinen huonekaluhankinta tulevaan kotiin

Tämän kaverin syliin pääsemistä en malta odottaa!

Ostimme viimein, useamman vuoden pähkäilyn jälkeen uuden sohvan. Edellinen  oli lähes parikymmentä vuotta vanha, ja kestävä kuin mikä -annoimme sen eteenpäin  uuteen kotiin kun muutimme tänne pieneen väliaikaiseen kotiin. Kuluva vuosi on istuttu kuin kanat orrella olkkarissa olevalla Artekin vanhalla laverilla, joka tulee aikanaan päätymään vierasvuoteeksi työhuoneeseen.

Olin katsellut Kuusilinnan nahkasohvia jo todella pitkään.  Vaakakupissa painoivat kotimaisuus (suunniteltu Suomessa ja valmistetaan, missäs muualla kuin Lahdessa, joka on vähän niinkuin toinen kotikaupunkimme kun siellä niin paljon vietetään anoppilassa aikaa), ylivertainen istumamukavuus ja nyt viimein yks kaks yllättäen tämän uuden pähkinänruskean sävyn saavuttua mallistoon ennen viime Habitarea, myös meidän tykkäämässä värissä!

Kuvan sohva on Kuusilinnan nahkainen Ilma-sohva, täsmälleen mikä meille tulee syvempänä mallina. Sopivan siro ulkoisesti mustine metallijalkoineen ja aivan ihana löhötä. Ja siinä mahtuu myös nukkumaan, 190-senttinen mieheni testasi sitä ensimmäisenä. Ulkonäössä pidän erityisesti noista istuintyynyjen tereistä, ne tekevät sohvasta jotenkin tanskalaishenkisen.

Nahkasohva oli ilmiselvä valinta lasten ja koiran kanssa. Vanhan valkoisen sohvamme puuvillapäällistä sai olla yhtenään pesemässä, ja siinä oli oma hommansa. Nahkasohvan huolto on simppelimpää, kun useimmat tahrat saa mietoon saippuaveteen kostutetulla rätillä pyyhkäistyä pois, eikä tarvitse kuoria koko komeutta luurangoksi jokaisen pikku accidentin jälkeen. -Meillä toisinaan myös herkutellaan sohvalla, eikä ole yksi tai kaksi kertaa, kun perjantaileffa on vienyt niin mennessään, että sohvatyynylle on lipsahtanut suklaajätskiä tai poppareita.

Kotimainen soffa, ja kaikenpäälle nahkasohva, on iso investointi. Onneksi meillä oli aikaa odottaa, sillä nyt tammikuussa sohvasta sai 15% alennusta tammialen merkeissä (jatkuu edelleen). Sinänsä hinta ei kauhistuttanut: toivon, että tämä kaveri viihtyy meillä ainakin taas seuraavat parikymmentä vuotta.

Kuvat: Kuusilinna

Kommentit (7)
  1. Konjakinvärisen syvän Ilma-sohvan onnellinen omistaja ilmoittautuu!
    Ostimme sohvan kanssa -20% alessa pari vuotta sitten, ja olen ollut superdupertyytyväinen sen mukavuuteen, tyylikkyyteen ja helppohoitoisuuteen. Suomalaisuudesta vielä erityisplussa, lämmittää mieltä tietää, että on tukenut paikallista tuotantoa.

    1. Hei mahtava kuulla, että on ollut mieluisa käytössä 🙂 Ja juuri noi samat syyt meillä käänsi valinnan tähän. Iloisia köllöttelyjä 🙂

  2. Upea sohva! Itselläni on myös nahkasohva haaveissa, mutta en ole vielä osannut päättää konjakin ja mustan värin välillä 😀

    1. Molempia noita sävyjä ensin itsekin mietittiin 🙂 Ihania ovat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *