Ensimmäinen sisustushankinta saareen

Lilou's Crush

Ihkaensimmäinen sisustushankinta, tai tarkemmin neljä, on tehty!

Nämä salvianvihreät  Departmentin Wood H17 -tuolit ovat olleet ihastukseni muutaman vuoden ajan, mutta eipä ole ollut paikkaa, minne sellaisia sovitella. Vaan nytpä on. Yksissä tuumin unohdettiin miehen kanssa aina tyylikäs musta, ja valittiin ensimmäisen hankinnan väriksi sydämiä sykähdyttänyt salvia.

Onneksi tuolit tulevat osissa, sillä alkaa jo nyt koti olla kuin lähtevä laiva kaiken mökkitavaran kanssa. Tänään mies nouti Vantaalta venäläiseltä babushkalta tori.fi-ostoksena koivupuisen pienen ruokapöydän (ja pienen kauneusvirheen vuoksi muori löi kaupantekijäisiksi vastaanhangoittelevalle miehelle kouraan paketin vahvaa Panadolia, karbamidivoidetta ja käsidesiä...). Apen autotallista puolestaan roudattiin eilen kotiin viime kesänä kesämajaa varten tarjouksesta hankittu Kekkilän kuivakäymälä. Että nyt sopii sitten kuivaharjoitella semmoisia touhuja, ennenkuin päivitellään perinteinen huussi astetta modernimmaksi.

Kommentit

ReetaJohanna (Ei varmistettu) http://www.menaiset.fi/blogit/vakka-kantensa-valitsee

Näitä sinun remppajuttuja on ihana lukea! Mökkikuumetta ei itsellä vielä ole, meillä on ikuisuusprojekti nimeltä rintamamiestalo. Minulla oli veljieni kanssa kesämökki keski-suomessa, mutta yksi veljistäni lunasti mökin itselleen. Mökki on aivan ihanalla paikalla, mutta matka (n.300 km) oli turhan pitkä. Anopillani on Kihniössä mökki, joten sinne pääsee"mökkeilemään", jos haluaa.

Remppailoa ja ihanaa viikon jatkoa!

Hertta
Lilou's Crush

ai kuinka ihana kuulla, sillä näitä on myös TOSI kiva pohdiskella ja kirjoittaa :) Ja voi että, rintamamiestalo on mulle se "oikea" omakotitalo, niitä kun oli lapsuudenkodin lähellä suurin osa! Onnea!

Tuo välimatka on kyllä mökkeilyssä -tai siis mökin omistuksessa aivan olennainen asia meille myös. Ostimme siis todella vaatimattoman mökin, sillä hinnalla olisi kauempaa saanut varmasti kauniin hirsilinnan, mutta me halutaan käydä tosi usein, eli siksi päädyttiin tähän!

Kiitos! Ja sitä samaa <3

Tasaraita

Tuolit näyttää aivan täydellisiltä ja värikin ihan nappiin. Kyllä kesämökillä pitää olla rentoa ja pehmeää tunnelmaa. :)

Mökistä tulee varmasti aivan ihana enkä malttaisi odottaa että täälläkin päästään näkemään jotain kuvia mökiltänne.

Oma mökki on ollut haaveissa pitkään ja saa varmasti vielä ollakin ainakin jokusen vuoden. Ehkä joskus, kun elämäntilanne ja talous sen paremmin sallii. :)

Hertta
Lilou's Crush

No eiks pidäkin <3 Ja laitan takuuvarppina, nyt se on kyllä rehellisesti aikamoisen kamala, mutta mulla on vakaa usko, että saadaan siitä sievä pieni  pesäkolo. Ja ovat kyllä sikakalliita täällä suunnalla ainakin. Pankin kanssa naimisissa ja niin edelleen... Mutta just nyt tuntuu, että halutaan kaikki liikenevä siihen laittaa, kun lapset on vielä pienet ja tykkää meidän kanssa hengata!

JollyHolly

Heippa! Meidän kuistilla on samantyylinen tuoli tai itseasiassa tuolit. Löysimme kirppikseltä. Maalasin toisen pinkiksi <3 :D Saas katsoa mitä kaikkea kivaa me miehen kanssa vielä löydetään sinne ihan ikiomaan omakotitaloon. Asutaan nyt vielä syksyyn asti ainakin tässä meidän rintamamiestalossa vuokralla. Omaa kotia on ihana sitten kunnostaa ja pihaan istuttaa kaikkea mistä tykkää esimerkiksi ajattelin istuttaa karviaispensaan :)

Hertta
Lilou's Crush

Hyvä löytö! Itse katselin myös torista pinnatuoleja, mutta ei löytynyt lähiseudulta juuri tähän hätään, ja sitten päätin hätähousuna toteuttaa tämän haaveen! 

Ja omaa kotia on kyllä niin kiva suunnitella ja laittaa. Hei nappaan muuten tuon idean, karviaiset on munkin lemppareita!

JollyHolly

Ne on niin hyviä! Lapsuuden muistoja. Mummolassa niitä oli parikin pensasta :)

Hertta
Lilou's Crush

No ihan samat muistot :)

Milla Sukhilta (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

Klassikkotuoli ja vau mikä unelmasävy! (Melkein kirjoitin unelmavävy, mutta ei aivan...)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, unelmavävy olkoon tuolien nimi tästä eteenpäin :) Ja siis on minustakin ihan nappi väriksi, ainakin näin kuvan perusteella -pitäisikin nyt käydä kantamassa tuolit Rautatieaseman ärrältä kotiin! Miten ihmeessä ne sinne meni, kun tilasin ihan toiseen paikkaan...

tarson (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com/ebay.php

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.