Ensimmäinen yö

Lilou's Crush

Itsepäinen, minäkö?

Kun kerran olin päättänyt, että haluan viettää nelkytvuotisviikonlopun mökillä, niin sehän vietettiin. Vietettiin, vaikka vastassa oli tämä...

Eli homma ns. levällään.

Asbestikatastrooffi viivästytti remonttiaikataulua melkein kaksi viikkoa, joten laiturilla löhöilyn sijaan vastassa oli aivan jäätävän iso työmäärä, että ylipäätään saimme pedin pedattua -kunhan ensin oli saatu sekin rakennettua.

...eikä siellä laiturilla olisi edes päässyt suoraan köllimään, jollain norsun kokoisella linnulla oli tullut kakkoset pariin otteeseen. Oli muuten aikamoinen kuurausoperaatio!

Mutta niin vain yösydännä sauna oli lämpimänä, ja lohjanjärven aaltoihin pulahti kaksi nakupelleä, ja puoli kolmelta päästiin petiin. -vain herätäksemme seitsemältä, sillä verhojahan toki ei oltu ennätetty asentaa vielä aamuauringolta suojaamaan.

Tänään nautittiin helteestä ja rakenneltiin lisää huonekaluja, seuraavalla kertaa tyttöjen huoneen lattian pohjat vuorossa. Sitten panelointia, lisää katon maalausta, seinien maalausta, keittiökaappien rakentamista... sisätiloissa on vielä paljon puuhaa, mutta pala kerrallaan.  

 

Kommentit

demo2 (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com ||
http://asuskr.com ||
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com

ashley rosa (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

Kommentoi