Entäs jos ei tykkää?

6873105723_1_1_1.jpg

Hallelujaa ja rasti seinään. Jotain ennenkuulumatonta on tapahtunut tänä syksynä. En tykkää näkyvimmästä ”Autumn 2015” muodista just yhtään.

En juuri tykkää sametista, varsinkaan vakosametista. En laisinkaan tykkää sinapinväristä tai poltetusta oranssista. Enkä tykkää myöskään metsänvihreästä. En seitkytluvun kalsarikuosista. En tykkää vajaamittaisista, trumpettilahkeisista ”puvunhousuista”. Etenkään edellämainituissa väreissä. Ollenkaan en tykkää sellaisista polyesterkankaisina. En tykkää ylipitkistä housunlahkeista enkä liiemmin pippuritweedistäkään. Ja todellakaan, todellakaan en tykkää trumpettihihoista. Varsinkaan vajaamittaisina.

(Mokkanahasta kyllä vähän tykkään. Kunhan se ei edusta edellämainittuja värejä.)

7770235745_2_2_1.jpg

7768235704_2_3_1.jpg

5410231800_1_1_1.jpg

7878778606_1_1_1.jpg

7662394730_1_1_1.jpg

5580236251_1_1_1.jpg

No, vitsit vitsinä. Ei minun tietty tarvitsekaan tykätä, moni muu tykkää ja taituroi kerrassaan tyylikkäästi nämäkin asut. Tällainen minun kaltaiseni tyyppi voi puolestaan vaikka olla iloissaan siitä, että löysi lämpimän takin puoleen hintaan viimekauden mallistosta aeeevan eri värimaailmasta. Ja sen lisäksi tietysti voi keskittyä ihastelemaan niitä mallistoja jotka ymmärtävät (joko edellämainittujen lisäksi tai sijasta) edelleen pehmoista villaa, harmaansävyjä, tummansinistä ja hentoa vaaleanpunaista. Nih. 

Muita omituisia? Vai minäkö ainoa tämän vuoden syysmuodin paaria? Ensi keväänäkö sitä kuitenkin sitten pukeudun sinapinväriseen kokopukuun, jossa trumpettihihat ja lahkeet…

Kaikki postauksen kuvat Zara. Josta kyllä noin yleisesti tykkään oikein kovasti,vaikka nyt onkin tämän syksyn sävyinen ryppy rakkaudessa.

muoti trendit
Kommentit (37)
  1. Heh, aivan samoissa tunnelmissa! Yleensä syysmuoti on mun lemppari ja tykkään ihan kaikesta mitä on tulossa. Vaan en nyt, ihan pulassa kun pitäisi jokunen vaatekappale hankkia näin mammalomavaihteen päätteeksi…Kävin pikaisesti Hkissä ja Zarassa maanantaina, enkä löytänyt mitään mitä olisin halunnut. Enpä muista koska viimeksi olisi noin käynyt.

  2. En tykkää minäkään. Juuri eilen sanoin kavereille, että tämän syksyn muoti on ihan kauheaa. Olisi pitänyt varmaan säilyttää ne vanhat 90-luvun yläasteen vaatteet, niin olisi todella muodikas. Mitäköhän sitä tänä syksynä ostaa, jos kaikki ovat tuollaisia. Tarvisi kumminkin uuden takin ja työvaatteita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *