Erkki Sandqvist -onnistunut isänpäivälahja

10940912-origpic-2d05e4.jpg

En tuolla isänpäivälahjaideoissa voinut vielä paljastaa miehelle hankkimaani lahjaa, koska kyseinen tyyppi lukee blogia säännöllisen epäsäännöllisesti, ja eihän ylläriä voi pilata. Nyt on paketti avattu ja sisältö hyväksi todettu, joten jaanpas homman täälläkin!

10940912-origpic-1b19af.jpg

Miehen päivittäin käyttämä vuosien takainen ameriikan hankinta, Fossilin nahkalaukku, alkoi näyttää niin koin(/rotan)syömältä, että uusi kassi oli paikallaan. Löysinkin sellaisen ihan vahingossa nettikaupan syövereistä. Itselleni uusi tuttavuus, ruotsalainen Sandqvist, yllätti valikoiman kivalla ilmeellä ja monipuolisuudella. Koko setin läpi käytyäni valinta oli selvä: Erkki se on, eli Erik-mallinen musta, tilava olkalaukku. Mahtuu läppäri, mahtuu kynät, mahtuu kansiot, eli päivittäiset työhommelit mukavasti. Lisäksi laukussa on tuollainen vyötärökiristyssysteemi, joka voi olla joko näppärä, tai helkkarin rasittava, aika näyttää… Pakkohan sitä ei ole käyttää, meilläkin se heti irrotettiin.

Tuollainen yläkuvan mukainen musta Erkki siis muutti meille, ja pääsee ihan kohta tositoimiin, Fossil-vanhus lähtiee huomenna kohti autuaampia metsästysmaita Lassila&Tikanojan kyydissä. Kaikkens antoi, mittään ei jäänyt jälkipolville.

 

Kommentit (6)
  1. Erkki on kiva kaveri, meillä palvelee hoitolaukkuna 🙂

    1. No hänhän on siihen oiva! Meillä ei ole ollenkaan varsinaista laukkua, pinkki ”i found my inner finn”-mainoskassi pursuaa tarviketta 😀

  2. mimmi-vierailija
    24.11.2014, 21:46

    näyttääpä kuvissa törkeen hienolta. taidanpa tietää, mitä kääriytyy poikkarin joulupakettiin. kiitos tästä!

    1. Tiiätkös on nyt livenä ja jo käytössä vähän pehmenneenä vielä parempi! Eli voin kyllä suositella 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *