Farkkuperjantai

dieselhyppy.jpg

Jippiii! Viikonloppu! Jippii! Tuli suurempaan tarpeeseen kuin naismuistiin, siitä tämä pörhellys.

Olin keskiviikkona töiden jälkeen asiantuntevassa opissa Dieselillä tutustumassa uuden Fit Your Attitude-malliston farkkuihin kivan blogiyhteistyön merkeissä. Sovittelin kaikki mallit läpi, että osaisin niistä paremmin kertoa. Totesin, että kuvat kyllä puhuvat parhaiten, joten tässä ensimmäinen pari esittelyyn.

Myguy, 220€. “I am spontaneous, playful and independent, perfect for browsing the vintage market on a Sunday morning…” kertoo mallista Dieselin nettisivut.

kokokuva_diesel_bf.jpg

 Nämä tymäkät boyfriend-farkut ovat yhdet ehdottomista suosikeistani. Muista poiketen näistä ei löydy joustoa sitten yhtään. Ei tee haittaa, sillä mallissa on sopivasti väljyyttä, jotta ovat mukavat.

kokokuva_diesel_bf2.jpg

Tykkään tässä mallissa pesun ja kulutusten lisäksi erityisesti kiertävistä saumoista ja noista varmasti ikuisuuden rypyillä pysyvistä lahkeensuista. Ei mitkään pyhäkouluhousut, mutta tämän ilmiselvän teepaitayläosan ja paljaiden varpuloiden lisäksi olisi kiva kokeilla poikaystäviä korkkareiden ja kauniin silkkipaidan kera. Kontrastia löytyisi.

PS. Olen inskana, sillä saan valita mallistosta farkut itselleni, ja tämä pari on tosiaan toinen lemppareistani. En muista, koska viimeksi olisin sovitellut ammattilaisen avulla farkkuja, taitaa mennä jonnekin opiskeluaikoihin saakka!  Ammattilaisen avulla tuntui että kivoja löytyi ties vaikka minkälaisia, kun vain rohkeni kokeilla. Kroppakin on muuttunut jonkin verran lapsen saamisen jälkeen, että siksikin oli kiva sovitella ihan ennakkoluulottomasti kaikkea mahdollista.

Kuvista ja sovitusavusta kiitos mahtavalle Janitalle!

Kommentit (5)
  1. Vierailija, merkkifarkut ovat kyllä tosiaan hinnoissaan, niin nuo kuin muutkin. Kyselin tähän itsekin kiinnostuneena syytä Dieseliltä, ja kertoivat, että johtuu (esim. noissa kuvan farkuissa) suunnittelun lisäksi käsin tehdyistä kulutuksista/pesun vaatimasta työstä. Loogista tietysti. Mitä enemmän kulutusta, sitä kalliimmat -sinänsä ihan hassu ajatus 🙂

  2. Siis yli 200€ farkuista??! Ei se ole tyhmä joka sillä hinnalla myy vaan se joka ostaa… :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *