Flamingo

Lilou's Crush

H&M:n loppualen flamingotakki lepatti luokseni mökkireissun aikana.

Niin kumma, että ihana. Meni samantien suosikkivetimiin, kuten muutkin hänen kaltaisensa hullutukset.

Kävin muuten tänään kampaajalla: nyt loppui oman värin aikakausi, ja palattiin takaisin astetta vaaleampaan. Tulipa jotenkin kotoisa olo!

 

Päällä tänään: "satiiniaamutakki" alias Hefnerin Hugh H&M Trend, farkut Gina Tricot, kengät Vagabond, teeppari Zara ja laukku Gucci.

Kommentit

Piipo79

Just passeli kesäasu sinulle! Itse puolitoistamertisenä saan vaan haaveilla pitkistä takeista...

Hertta
Lilou's Crush

No kato aina vihreämpää aidan toisella puolella -mulle ei ikinä MIKÄÄN VAATE ole nilkkamittainen :D Että nauti sää kaikista ihanista haalareista ja mekoista ja ja ja... Mutta siis kiitos, tykkään kanssa että oiken passeli tämä.

almakoo (Ei varmistettu)

olet kaunis nainen, oikea Eloveena-tyttö, mutta miksi oi miksi verhoat itsesi aina outoleikkauksisiin vaatteisiin, jotka näyttävät teltoilta oli hoikka tai rehevä. Sama juttu sen sinisen kesäkoltun kanssa, näyttää lähinnä kaavulta. Hyvää kesää silti. Blogisi on piristys ja vaateostotkin makukysymyksiä

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, hyvä kysymys, kiitos! Se on ihan mukavuuskysymys. Tykkään väljyydestä ja vapaudesta ja inhoan esimerkiksi ihoa pitkin meneviä vaatteita etenkin yläkropassa, suurin osa ei vain tunnu kivalta. Tämän kun yksi päivä tajusin, alkoi olemaan vain "hyviä vaatepäiviä" kun hiffasin, missä viihdyn :) 

Toi takki on aivan ihana! Ihastelin jo instan puolella :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Sellainen huvittavan ihana -jotenkin tuossa kaapinovesta henkarissa roikkuessaankin hauskuuttaa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.