Four Sisters in 3 Sisters

Terveisiä Tallinnasta ja ihan hulppean hienosta 3 Sisters -hotellista. Vietimme siellä ystävieni kanssa yhden yön -varasimme sviitin, sillä halusimme majoittua samassa huoneessa, ja se tuli kahta huonetta edullisemmaksikin. Emmepä osanneet odottaa kaksikerroksista kattohuoneistoa! Kyllä kelpasi. Tunnelma hotellissa vanhan kaupungin rauhallisemmalla kulmalla oli raukea ja seesteinen, ja isona plussana myös lyhyt pyrähdys satamaan.

Koko aurinkoisen päivän vietimme Telliskiven alueella, se on niin minun kuin varmasti suurimman osan Tallinnan matkaajien suosikkialue tätänykyä. Fotografiskaa odottelen kovasti, se aukeaa niinikään Telliskiven alueelle 19.6!  Siellä olisi kiva päästä käymään perheen kanssa lähiaikoina.

Istuimme parin tunnin ajan Kivi Paber Käärid -ravintolan terassilla, enpä muista, milloin edellisen kerran olin ehtinyt ylipäätään terassilla käymään. Tämä ravintola oli meille aivan nappivalinta siksikin, että kahdella meistä on täysin gluteeniton ruokavalio, ja Kivi Paper Kääridin koko valikoima on gluteeniton -kerrankin koko lista valittavista eikä pelkoa kurjista vaivoista.

Puolen päivän kieppeillä tänään olinkin taas kotona -ihan kiva olla hyvissä ajoin, niin ehti täälläkin lasten kanssa nauttia tästä ensimmäisestä kesäviikonlopusta. Esikoinen mm. heitti juuri talviturkin meressä. Jää minulta tekemättä, hyi olkoon, puistattaa ajatuskin!

Paljon on tapahtunut viikonlopun aikana myös tontilla! Siitä pian lisää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *