Futari tuli taloon

Lilou's Crush

Tytön elämän ensimmäisen ystävän äiti sitä keksi ehdottaa. Että esikoinen liittyisi pelaamaan jalkapalloa Krunikassa kovin suosittuun joukkueeseen ja pääsisi siinä samassa viettämään kivaa aikaa vanhojen kavereiden kanssa. Minusta ajatus oli tosi hyvä, sillä lapsi on kovin liikunnallinen ja täynnä irtonaista energiaa, ja vähän jo pohdinkin, mihin kaikkialle sitä kaupungissa pääsee helpoiten päivittäin purkamaan.

Ehdotin asiaa ohimennen, ja BOOM! Ajatuksen vastaanotto oli suorastaan riemukas!  Kyllähän tuo on taloyhtiön kentällä ja välkillä koulussa kertonut poikien kanssa pelanneensa ja odottaa torstain matseja Valtin kentällä kovasti, mutta en ollut tainnut ihan ymmärtää innostuksen kokoluokkaa. Ei haitannut yhtään, että tulevassa joukkueessa on tällä hetkellä vain poikia, samoin on myös toisen suosikkiharrastuksen eli parkourin ryhmässä.

Tänään illalla käytiin ostamassa ihka ensimmäiset nappikset, syndit ja sukat. On ne vaan muuttuneet aikojen saatossa... Voin muuten kertoa, että on tiettyjä etuja siitä, että samassa talossa asuu jalkapallovalmentaja ja tosissaan palloa potkiva teinipoika: siellä nuo naapurin miehet nimittäin opettivat koko illan kikkoja tytölle. Sai oman pelijuomapullonkin tuolta kuuluisalta Naapurin Jarilta lahjaksi.

Ai että. Vanhan jalkapallisti-äiteen sydän meinaa pakahtua ylpeydestä.

PS. Olen iloinen myös toisesta syystä: tähän saakka tytön mieluisimmat harrastukset ovat olleet yksilölajeja, mutta olen salaa toivonut intoa myös johonkin joukkuelajiin tai ryhmässä tehtävään harrasteeseen, niin valtavan paljon hyvää itselleni lapsuudessa ja nuoruudessa antoi sähly-, jalkapallo-, tanssi- ja voimisteluharrastus!  Orkesterissakin soitin likemmäs kymmenen vuotta, mutta se ei ehkä sitten kuitenkaan ollut se minun juttuni, vaikka hyötyä siitä oli varmasti siitäkin. Toki kaikki ei sovi kaikille, eli katsotaan, miten tämä futishomma lähtee rullaamaan!

Kommentit

Marella (Ei varmistettu)

On totisesti varusteissa tapahtunut vähän kehitystä sitten muinaisten aikojen :) Kaikki välkät tuli hengattua tietyssä iässä palloa potkien poikien kanssa ja sieltä kävi sitten tie mimmiliigaan. Meillä oli tosi kiva porukka ja ihan huippis valmentaja, joka osas pistää meidät silleen sopivasti koville huumoria unohtamatta. Kivoja hetkiä pallon ja kamujen kera tuoreelle futarille!

Aisha J
Aisha

Oi voi, minunkin jalkapallistin sydämeni sykähti iloisesti! Pelasin intohimoisesti futista monen monta vuotta, ja se oli kyllä aivan mahtavaa. Parasta joukkuejuttua, mitä ikinä olen kokenut. Riemukkaita hetkiä sinne <3 :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.