The Game is On

Lilou's Crush

Täten julistan piinaviikon virallisesti alkaneeksi näiden armaan ystäväni kotiin saakka tuomien laatikoiden siivittämänä. 

Wish me luck.

Kommentit

IlonaK (Ei varmistettu)

Toivotan onnea! Sitä tarvitaan myös täällä. Muuttolaatikot tulevat ylihuomenna ja muutto on ensi viikolla. Pientä lisäjännitystä hommaan tuovat uuden kodin aivan keskeneräinen remontti (keittiö toimitetaan vasta muuton jälkeen) ja säärtä pitkin kiipeävä vauveli :D Kommentoin aiemmin kylpyhuonesuunnitelmista ja meillä kaakelimaalaus näytti onnistuvan hienosti! Toivottavasti teilläkin :) Tsemppiä vielä ja hilpeää juhannusta!

Hertta
Lilou's Crush

Tsemppiä ihan hirveästi sinne puurtamiseen! Ja jes, loistavaa että maalihommat onnistui! Me jännätään vielä kosteuskartoituksen tuloksia, sitä ennen ei viitso uhrata pennosia pintoihin, jos vaatii jykevämpiä toimenpiteitä-toivottavasti ei...

iloista jussia, täällä menee puurtaessa.

Huh ja hei, meillä myös samanlainen juhannus ja kuun vaihde edessä. Tsemppiä kaiken keskelle! Lohtu lienee teilläkin se että seuraava pysäkki on niin pitkäikäinen ettei tätä rumbaa tarvitse oletettavasti hetkeen toistaa. :D

Hertta
Lilou's Crush

Huh-hah-hei tosiaan :D on tämä kanssa yhdenlaista hulluutta! Minä en edes uskalla sanoa, että tässä(kään) pitkään viivytään, koska tästä ihanasta kodista niin tosissani ajattelin, ja näin kävi! Mutta siitä lähdetään, että kodiksi tehdään eikä väliaikaiseksi :)

tsemppiä!!!

Illana Christian (Ei varmistettu) https://sites.google.com/site/playfrivgame/

I really like your post and your site, I am happy to be here and read your very interesting post, I really enjoy your post thanks for share this post.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.