Geeliä kynsissä

Lilou's Crush

 

Kolmannella luokalla minulla oli lyhyt tukka, ja laitoin käkkäröitä järjestykseen äidin geelillä -vidal sassoonin ruskea tuubi, joka kesti i-kui-suu-den meidän kahden kiharapään käytössä. Noiden vuosien jälkeen ei geeli ole tullut vastaan kuin ultraäänilaitteiden kaverina, kunnes nyt sain testattavakseni IsaDoran kotikäytön geelilakkoja. 

Homma toimii niin, että kynnen päälle levitetään ensin normaaliin tapaan aluslakka (kannattaa, todella, suojaa kynsiä värjäytymiseltä jos käytät tummaa lakkaa), sitten se pääasia eli värilakka, tässä tapauksessa Gel Nail Laquer Orange Zest, kaksi runsasta kerrosta. Värilakan annetaan kuivua kolme minuuttia, ja pinnalle maalataan ja päällyslakalla (Gel Nail Laquer Top Coat) yksi kerros. Geelilakoista tuttua UV-valoa ei kuitenkaan tämän kanssa tarvita, vaan lakka kuivuu ihan normaalisti luonnonvalossa tai lampun alla kiiltäväksi kerrokseksi. 

Kiiltää komeasti, niin kynnet kuin lakatut sormenpäät, ja pitäisi kestää täydellisenä viikko! Kattotaas, kuinka pärjää tosikovassa testissä!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.