Girl with the plastic pants

Lilou's Crush

Muovikääreissä oli hän.

Eli pitkästä aikaa asukuvia muistikortin uumenista, niitä kun on kertakaikkisen kamala ottaa ilman kunnon valaistusta ja julkaisu aina riipii siksi -onneksi joulupukki vihjasi, että paketista saattaa löytyä upouusi salama, jos jaksan vielä jouluaattoon sinnitellä kilttinä. Teen parhaani.

Nappasin viininpunaruskeat tekonahkahousut H&M:n Girl With a Dragon Tattoo-yhteistyömallistosta heti sen ilmestyttyä, ja sujautin pöksyt jalkaan samantien.

Eivät hiosta, vaan ovat itseasiassa sangen mukavat yllä, mutta valuvat piekanat vähän pyrstö-osastolta kyykistyessä. Note to self: seuraavalla kerralla pitkä paita. En yhtään tykkää housuista, joissa on nyöritykset edessä. Jostain syystä paljas etuvetska tuntuu paljon vähemmän härskiltä.

Paljas etuvetska... olipas taas sanavalinta.

Kyseinen mallisto oli muuten imetty samantien ihan loppuun Forumin Henkkamaukasta, jonne sitä Helsingissä saapui -ja nettikauppaakin vilkaisin, siellä sama juttu. Tosin kiva myyjä lanseerausaamuna kertoi, että vaatteita oli ostettu tosi isoja kasoja kerralla, eli olettaisin, että luvassa on palautuksiakin lähiaikoina, jos jotakuta jäi jokin tuote kiinnostamaan. Itse ostin noiden housujen lisäksi ne aiemmin kyttäämäni tummanharmaat lököttävät collarihousut sovittamatta, ja niin ne vain ovat liian suuret. Palauttelen ne kauppaan, kun tästä tolpilleni tokenen, sitkeässä on tämä tauti.

 

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Nää nahkikset näytti livenäkin ihan pirun hyviltä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon ihan hullaantunu kaikkiin mahdollisiin tekonahkahousuihin... Niitä on vaan pirun vaikea bongata, H&M:llä oli aikasemmin sellasia perusmuoveja myynnissä, nyt nekin on hävinneet :-(

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei se jättänytkään edelliseen nimimerkkiä, vaikka sitä nimen kohdassa tarjoili :-(
Tyts

prefecta
Hieno päivä

Mä haikailin niiden oikeiden nahkisten perään kunnes joku rimppakinttuinen minitytsä kertoi, ettei sen pohkeet meinanneet mahtua niihin. Aika epätodennäköistä että siis meikäläisen puolalaistyöhevosmalli ois myöskään moiseen taipunut. Kaikkee ei vaan voi saada...

kolmas

Upea asu!

Hertta
Lilou's Crush

Jenna, haha, thänks dear!

Tyts, onkohan mulla just semmottiiset mitä tarkoitat, farkkumalliset (siis takana taskut kanssa? Ovat kyllä hyvät, harmi että omani vähän kinnaavat...

 

Prefecta, sama täällä, oispas ihanat. En vain ole raaskinut ostaa, ja tässä mallistossa en ehtinyt. Joskushan niissä on vetskat takana pukemista helpottamassa, kun munkin on peruspilleihin vaikea kinttujani ujuttaa.

 

Henriikka, kiitos kovasti! Määkin tykkäsin, vaikka tosiaan paita olikin noihin housuihin liian lyhyt :)

 

 

Vierailija-adsku (Ei varmistettu)

Mä kyttäsin tota samaista mallistoa silmä kovana henkka maukan nettikaupassa sen ilmestymisaamuna- juuri nuo samat tekonahkapöksyt plus ne tummanharmaat lökärit oli kiikarissa- tosin jo kello 9 kaikki oli auttamattomasti jo loppu :--( minkäs sille voi, nopeet syö hitaat...

Hertta
Lilou's Crush

Hei niitä oli tänään tullut nettikauppaan! Toivottavasti on vielä! -ja jos ei ole nyt, niin katso ihmeessä huomenna/ma uudestaan. Tuppaa aina yks tai kaks ilmaantumaan. Minkä kokoisia lökäreitä havittelet, noi mitkä aion palauttaa on 38, ja toki voin ne laittaa sulle postareiden+housujen hinnalla tulemaan jos natsaa :)

Yo-hanna (Ei varmistettu)

HEP lökäreille, jos edellinen ei niitä halua. Juuri 38 kokoiset oli mun ostoslistalla, mutta ääliönä tietenkin unohdin ton lanseerauspäivän ja turha on enää moisia tavoitella :(

Hertta
Lilou's Crush

Yo-hanna, laita mulle meiliä, jos eip mittää tännään kuulu Adskusta niin sovitaan miten toimitus hoituu, kun maanantaina oisin niitä muuten ollut palauttamassa :) Jos asut Hki:ssa, ni aina helpompi :)

Vierailija-adsku (Ei varmistettu)

No, olin taas sitten hitaampi :---D juuri 38-kokoisina tavoittelin myös- mut menköön nyt sitten Hannalle kun kilpikonna-nopeudella reagoin tähän =)

Hertta
Lilou's Crush

Heips Adsku ja Yo-hanna, ei vielä meiliä kumpaiseltakaan, joten jos vielä kiinnostaa, niin ekalle postilaatikkoon entäneelle sitten menee  -muuten palauttelen huomenna :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.