GT Premium Quality

Lilou's Crush

Gina Tricotin Premium Quality-mallisto kolahti jo taannoisilla keväisillä pressipäivillä, jossa sitä pääsin hiplaamaan ja tutkimaan lähietäisyydeltä. Malliston tuotteiden sanotaan olevan valmistettu luonnonmateriaaleista kuten silkistä, villasta ja nahasta (osa tuotteista on täyttä luonnonmateriaalia, suuri osa "blendejä" eli joukossa on ripaus luksusta ja aika paljon keinokuituakin.) Aarteiden metsästystä varten kannattaa siis tulkata pesulaput huolella varmuuden vuoksi!) Premiumit saapuivat tänään myymälöihin ja verkkoon, ja  tulevat olemaan pysyvä osa valikoimaa.

Kyselin uteliaana tietysti hinnoista, ja sain kuulla, että tällä hetkellä koko vaatemallisto mahtuu haitariin 24,95 (neulepusero) - 159,95 (nahkahousut).

Mitäs tuumaatte? Itse tykkään kovasti, silkki, kasmir ja nahka kun nyt vain sattuvat olemaan ikisuosikkejani, ja kun sävyt vielä ovat näin neutraalit, osuu just eikä melkein makuhermooni. Olen myös ollut erittäin tyytyväinen H&M:n Premium Quality -malliston täysvillaisiin ja nahkaisiin tuotteisiin, ovat olleet miellyttäviä, laadukkaita ja kestäviä, joten odotukset itselläni siksikin korkealla.

Kommentit

kateliini (Ei varmistettu)

Nyt täytyy vähän purkaa pettymystä. Mainostetaan villaa ja aitoja matskuja ja sitten kun katsoin nettikaupasta ne todelliset materiaalit niin akryylihän siellä keikkui ylimpänä. Yksi neule oli 100% casmiria mutta muut sitten polyesteri-akryyli-yökötyksiä ja hei, 6% mohairia... onneksi pystyi netistä katsomaan, ettei mennyt aikaa kaupassa tutkailuun.

Tosi kauniita vaatteita, että kyllä harmittaa..

Hertta
Lilou's Crush

Olipa hyvä, että purit, kiitos! En ymmärrä, miten olen onnistunut itse hiplaamaan juuri niitä tuotteita, jotka olivat 100% silkkiä, kasmiria ja nahkaa, ja oletin itsekin, että ovat juuri näitä loputkin, nyt huomasin nuo "blendit", joita tosiaan oli kovin moni tuotteista. Täysmatskujakin löytyy siis, mutta ei voi tosiaan ihan pelkän malliston perusteella luottaa löytävänsä pelkkää luonnonkuitua.  Editoin samantien vähän tuota tekstiä, että ei kenellekään jää tätä samaa väärinkäsitystä kuin minulle ja sinulle! Kiitos vielä. Ja kauniita ovat tosiaan, voi kunpa muuttuisi kokonaan "kunnon kamaksi!"

kateliini (Ei varmistettu)

Ja en siis tarkottainut sinua tässä ollenkaan osoitella syyttävään sävyyn kun sanoin että "mainostetaan". :)

GT tässä on ollut mielestäni aika harhaanjohtava.. :/

Hertta
Lilou's Crush

Voi kun olit kiva, kun noin vielä sanoit, vaikka en siis sellaista kuvaa alkujaankaan saanut, oli minusta todella hyvä huomio sinulta, ja hämmästelin itsekin, että miten VOI olla, että ne tuotteet, mihin kynteni iskin, olivat tosiaa täysin "premium" :D ehkä alkaa kehittyä aika hyvä kylkiviiva-aisti luonnonmatskujen suhteen :) Siksi en itse varmaan sen tarkemmin tajunnut edes muita tuotteita syynätä.

Tasaraita

Täytyypä käydä vilkaisemassa, tosin vain nuo tuotteet ilman keinokuituja voisin kelpuuttaa. Vaatteissa mukavuus ja ihotuntuma on kaikista tärkeintä tällaiselle kutinaherkälle vilukissalle. :)

Evelyne_ (Ei varmistettu)

Näistä itselläni ei ole kokemusta, mutta H&M:n vastaavasta mallistosta minulla on useampi tuote. Miesten puolelta löytyneisiin neuleisiin olen ollut tyytyväinen. Samoin parinkympin nahkahanskoihin ja rukkasiin.

Näiden kokemusten rohkaisemana hankin myös mokkaiset sliponit. Ehdin käyttää kenkiä kolme kertaa ennen kuin pohja oli kulunut puhki ja kenkiin tuli vettä sisään. Kävin kenkien kanssa suutarilla, joka kertoi, että vaikka pohjat ulospäin näyttivät paksuilta, oli niiden paksuus todellisuudessa vain muutaman millin. Kenkien korjaus olisi maksanut enemmän kuin kengät uutena maksoivat, joten en ryhtynyt niitä korjauttamaan. Sen sijaan ostin vanhat tutut Vansin sliponit, jotka kestävät pidempään. Vaikka toki kuluvathan nekin, mutta eivät sentään kolmella käyttökerralla. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.