Guilty Pleasure

Lilou's Crush

Haluatteko kuulla pienen paljastuksen. 

Olen jäänyt koukkuun. Parikymmentä vuotta seurannut sivusta, mutta molemmat äitiyslomat aiheuttivat kiintymyksen, josta en enää toisen äippärin jälkeen pääse irti.

Emmerdale.

Tuo sumuisten nummien, maatalojen, tummien oluiden ja kieroutuneiden ihmisten tyyssija. 

Ratikkamatka kotiin loppuu aina kesken! Mutta kuulkaa, en ole yksin. Siinä, missä itse ahmin Cainin, Emman, Adamin ja Paddyn elämän kierteitä häveliäästi kännykästä, aamuruuhkassa samaa reittiä kulkee kanssani mies, joka ei häpeää tunne: läppärin suurelta näytöltä selkänsä takaa on tullut ehkä muutamaa jaksoa vähän vilkaistua...

 

PS. Ei sillä, että varsinaista irtoaikaa olisi, mutta vastaavanhenkiset sarjat saattaisi ehkä kiinnostaa...

Kommentit

OC (Ei varmistettu)

OC:n täydelliset naiset. Aivan parasta aivot narikkaan-terapiaa. Niin tyhmä, niin epätodellinen, mutta silti olen koukussa.

Emmerdale? Ennemmin se TV1:sen aussisarja... Tai no, onko mulla varaa
arvostella, täh? :-)

Hertta
Lilou's Crush

Hih, mitä nolompi sitä nolompi :D

Tarja L. (Ei varmistettu)

Äitiysloma... Jäin tuolloin koukkuun McLeodin tyttäriin ja se piti katsoa viimeistä piirtoa myöten läpi (suosittelen).
Tämän syksyinen kolmen viikon sairasloma puolestaa koukutti ihan täysin Masterchef Australiaan. Mikä ihana ohjelma ja mitä ihania tyyppejä, niin kilpailijat kuin tuomaritkin.
Emmerdale on vanhempieni yhteinen suosikkiohjelma :) Tietää olla soittamatta siihen aikaan, kun "emmertaali" tulee telkusta :D Itse en oikein ole päässyt kärryille tästä sarjasta ja ehkä parempi niin, sillä olisin takuulla koukussa...

Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa!

Hertta
Lilou's Crush

Äitiysloma, kaiken pahan alku ja juuri :D Hei mikäs mikäs, moni on kehunut nimenomaan Australian Master Chefiä. En ole ollenkaan ruokaohjelmien fani, mutta onko tätä nyt sitten katsottava edes yksi jakso :)

riikkaj (Ei varmistettu)

Emmerdale! Ihanaa, että joku muukin uskaltaa tätä sarjaa julkisesti fanittaa. Itsehän olen myös nuori nainen eli en ihan vastaa mielikuvaa Emmerdalen katsojakunnasta.
En tiedä mikä siinä on, juonenkäänteethän ovat järjettömiä, poliisit visiteeraa kylässä lähes joka jaksossa, joka hahmolla menee joko kurjasti tai kaikki erittäin päin peppua, sää on kolea ja väki istuu Villapakassa lasillisilla enemmän kuin kotisohvalla, mutta joku tässä synkässä maalaiskylässä koukuttaa.
Mutta mitä luulet, jääkö Paddy kiinni salasuhteestaan edesmenneeseen Tessiin..

Hertta
Lilou's Crush

No niin ovat!!! Ihan mieletöntä juonenkäänteiden ilotulistusta! Jotenkin samaan aikaan verkkaista ja hurjan vauhdikasta.

Voi sinä senkin, en ollut vielä päässyt Tessin menehtymiseen saakka :D MUTTA olen kyllä muuten lukenut vähän juonipaljastuksia, joten suattaapi olla tästä tietoa ;)

Maikki1 (Ei varmistettu)

Emmerdalehan on ihan paras!
Mutta kylläpä alkoi jurppimaan kun eivät enää näytä kahta jaksoa putkeen, vaan toisen jakson tilalle tuli Coronation Street. Hyi!

Hertta
Lilou's Crush

Siis mitä! Eikö enää tule kahta putkeen! Meillä ei ole telkkaria, ja katson katsomiseni kännykästä tai pädiltä aina pikku "bursteina", joten tällainen asia on mennyt ihan sivu suun! Hävytöntä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.