Haahuilua ja syysvaateajatuksia

Lilou's Crush

College Zoe Karssen, huivi ja buutsit Isabel Marant /Net A Porter, varrettomat hansikkaat COS, nahkahousut Zara, neonpipo River Island

Kivoja juttuja näkyy tulleen nettikauppoihin -varsinaisia näyteikkunaostoksia kun en pääse tekemään, kurkin sitten niitä syksyn näkymiä nuuskiessani.

Zoe Karssenin colleget ovat tämänhetkisiä lempparipaitojani, minulla on niitä kaksi, ovat kovassa käytössä. Tumman huivin tarvitsisin, mieluiten villaa, mutta ohuen. COS:in hansikkaat ovat kivat, mutta minulla on hyvät varrelliset kaapissa. Sopivia nahkapillejä en varmasti löydä ikinä, niin monet olen yrittänyt ja erehtynyt. Isabel Marantin kengät ovat ihania, etenkin nämä Jennyt. Kahdeksan euron neonpipon olisin jo klikkaillut itselleni, ellei se olisi ollut akryyliä, joka kutittaa otsaani ihan kamalasti.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nam, mistä nettikaupasta toi neonpipo oli?

Hertta
Lilou's Crush

Se on River Islandista, jonne pääset tästä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooh, hyvät valinnat. Ottaisin koko setin! Paitsi en noita nahkapillejä näihin reisiin :)

Tasaraita

Ihanat kengät. Buutseja on näkynyt nyt kaupat täynnä ja vähän harmittaa kun myin omani kesällä kirpputorilla. Tosin kengät olivat lähes käyttämättömät hieman liian pienen koon vuoksi. Eli ehkä olisivat käyttämättömät jatkossakin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Hertta! Ajattelin että oliks se Asoksesta tai jostain. Hyvää viikonloppua T: eka Vierailija.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi että mikä kollaasi. Haaveilen niin tuosta collegesta, mutta näyttää olevan joka paikasta loppu pienet koot.

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa! Nahkapillit oli myös itsellä hakusessa, mutta ei mikään istunut, jos yleensä sait ne jalkaa. Ite löysin sitten nämä, tällaiset välimallin nahkikset http://shop.tigerofsweden.com/fi/item/cupid-leggings-s45396002/?t_type=s.... Vinkkinä vaan, Stoccalta saa ainakin ja istuu hyvin ainakin meikäläisen tikkujalkoihin.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailiija, eiks oo kivoja! En itsekään ole löytänyt istuvia nahkapöksyjä, mutta ajatuksena ois kivat!

 

Tinttinen, voi niin tiiän ton, että ois kivat kengät, mutta ei ihan sovi. Juuri laitan huutikseen kohta moisia! Nuo kengät ottaisin ihan_koska_vaan!

 

Vierailija, juu, riverin omilta sivuilta, sinne vaan :) Ehkä kohta asoksestakin tosin, ja siellähän ei ole toimitusmaksuja.

 

Vierailija, NAP:ille on tulossa lisää!

 

Vierailija, hei kiitos kovasti vinkistä! Kurkkaan! Etsinnässä on tosin vielä toiveikkaana ihan nahkahousut-nahkahousut, saapa nähdä, jääkö ikuiseksi haaveeksi :)

 

 

 

 

May

DIY! Leikkaat jostain omasta/tytön vanhasta vaaleasta teepparista hihan irti ja harsit sen löyhästi vuoriksi pipon sisään. Ei kutita, on mukava ja myös himpun verran lämpimämpi :) On toi neonpipo sen verran magee, että klik klik!

Hertta
Lilou's Crush

May. Olet nero.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana yhdistelmä! Itse omistan jo (liian monet) nahkapillit, mutta kylläpä nuo zaran housut näyttivät upeilta! Hinta vähän tosin kirpaisi. Vinkkinä pillejä nahkahousuja metsästävälle; h&m:llä osui silmään yhdet ja selected tarjoaa myös nettikaupassa kivaa mallia (molemmat 149€). Tosin nuo Zaran yksilöt näyttävät erittäin hyvin istuvilta joten olisivatko sittenkin hintansa väärti ;) Olen hieman mattimyöhäsenä etsinyt tämän kesän ajan harmaata collegea ilman printtiä...vielä ei ole mieleistä löytynyt, mutta toivon syksyn tullen jotain mukavaa löytyvän! Jälleen siis kaunis kiitos inspiroivista asukokonaisuuksista!

almanblogi@gmail.com (Ei varmistettu)

Ihania juttuja! Mä oon himoinnut tuota Creme de la creme -kollaria ties miten pitkään. Tai no siitä lähtien, kun näin sen jonkun julkimon päällä ja googlaamalla hokasin, että sellaisen saisin NAP:sta itsellenikin tilattua. No, sitten tiettty ne oli joka paikasta loppuneet, kunnes nyt vihdoin on omani tulossa DHL:llä luokseni. Jiiihaaa! Toivon vaan, että on oikea koko.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.