Haalarihommissa

Ei tarvittu kuin ihana Jenna, ja pari muuta ihanaa kuvaa haalarimeiningeistä, ja entinen lappisvihaaja kääntyi faniksi. Ja sama tyyppi suksi suoraapäätä Henkkamaukkaan, 39,90 kiitos ja kassan kautta kotiin. En muista, koska mielipiteeni olisi kokenut näin täydellisen käännöksen!

Teki mieli heti vetää pehmoiset haalarssonit niskaan, ja innostuinkin napsimaan kuvat ensiksi mieleen tulleista yhdistelmistä, miten aion haalareita pukea.

Talvella:

lappuhaalarit.jpg

 

Kesällä:

kesahaalari.jpg

Näistä tämä kesämeininki on enemmän mieleeni, mutta mikään mahti maailmassa ei kyllä saa odottamaan sinne saakka, että laitan nämä päälle. Ehkä jo huomenna.

Kävin muuten tänään piiiitkästä aikaa liikkumassa. Salsaamassa! Meidän työporukalle yksityistunnin piti Step Upin Marko Keränen, voi jestas että oli hauskaa! Ja mikä parasta, tätä on luvassa vielä kolmena tulevana perjantaina!

Olen myös koko viikon taivaltanut ilman meikkiä pienoisen silmäprobleeman vuoksi, mutta minusta kuvissa ei juuri edes huomaa onko sitä pakkelia vaiko eikö, paitsi silmistä kenties, vähän väsyneemmältä ehkä näyttävät. Ja totta maar kyllä väsyttääkin.

I-ha-naa viikonloppua, me suunnataan tutustumaan erääseen maailmaan jokin aika sitten putkahtaneeseen pikkumieheen huomenna, ja sunnuntai on pyhitetty kodin puunaamiselle. Mutta nyt namia ja uusimmat Gleet suoraan jenkkilästä.

 

(haha mikä puheripuli, huomaan, että olen ollut reilun vuorokauden pois bloggailemasta 🙂

muoti paivan-tyyli trendit oma-elama
Kommentit (17)
  1. Niin, ei olis kiva kompastua omaan tyylikkyyteensä 🙂

  2. Jenna, ei tosiaankaan -pitää tehdä sellainen walk-on pitkin Liisankatua kunhan toi liukkaus vähän helpottaa, ettei olla ihan nenillämme!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *