Hääpuku kaipaa juhlimaan!

Lilou's Crush

Hääpukuni on viimein aika päästä taas juhlimaan. Se kaipaa siis kantajakseen uutta morsianta.

Puku on yksinkertaisen kaunis, olkaimeton malli, pinnassa yläosassa ja helmassa platinan sävyistä pitsikirjailua ja pieniä helmiä. Puvussa on laahus, jonka saa nostettua ylös. Minulla oli pukuni alla lainassa ohut vannealushame, pukuun itseensä ei sellaista kuulu, eikä se sellaistä välttämättä tarvitse.

Puku pohjautuu valmismalliston pukuun, joka on teetetty mittojeni mukaan, extrapituudella. Korkojen korkeudesta riippuen puku sopii siis n. 17o-180 senttiselle morsiolle. Kokoa voi jonkinverran säätää, vetoketjulle on jätetty laajennusvaraa selkään, eli pukua voi käyttää koossa 34-36, ehkä myös 38.

Puku on täydellisessä kunnossa, (pesetetty heti häiden jälkeen pesulassa) lukuunottamatta pesulassa irronnutta laahuksen yllä pitävää nappia, eli sellainen on pukuun ommeltava.

Puku etsisi uutta kotia hintaan 500€/korkein tarjous.

Mikäli tanssit häitäsi ja puku näyttää omalta, ota yhteyttä joko kommenttiboksini kautta tai sähköpostiini lilouscrush@gmail.com

 

PS. Tällä hetkellä puku asustaa toisessa kaupungissa isoisäni hoteissa, sovitus on mahdollista järjestää muutaman viikon päähän, jos sellaiselle on tarvetta. Puku on luonnollisesti melko massiivisen kokoinen, joten nouto olisi mieluisin toimitusvaihtoehto, ettei kaunotar vain kärsisi.

Kommentit

Tarta
Entiwanhanen

Voi voi... ne ihanat häät! Ja kaunis morsian :)

Hertta
Lilou's Crush

Mokoma, kun menit jo itte naimisiin :) Mutta oli niiiiin kivaa, ja vieraat, ne (siis te) todella teki juhlan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea mekko! Voin nähdä tämän ylläni kävelemässä alttarille, mutta hemmetti kun tuo mörökölli ei ymmärrä kosia! :)

Sofiina (Ei varmistettu)

Oi miten kaunis puku ja niin kauniina oli morsiankin!

http://sofiinas.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Luojan pyssyt että on upea morsian!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, tänä vuonna karkauspäivänä voi naiset kosia, nyt jää siis mörökölli kiikkiin! Eli siitä vaan pukua sovittelemaan.

Hampaat irvessä

Jos en olisi jo naimisissa ja puku olisi kokoa 32, voisin niin tahtoa tämän! En meinannut ensin millään raskia myydä omaani, mutta totesin puolitoista vuotta häiden jälkeen, että ehkä on syytä vain olla järkevä. Siinä vaiheessa, kun näin, miten täydellisesti puku istui sitä sovittamaan tulleelle tytölle, en enää katunut hetkeäkään, että se sai uuden omistajan. Toivottavasti heidän hääjuhlansa ja avioliittonsa on yhtä onnellinen kuin meidän!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
puku on mahtava (mutta aivan liian pieni), silmään pisti kuitenkin ekan kuvan paikka. Missä piditte häät, näyttää niin kivalta paikalta?

TinttiP (Ei varmistettu)

OMG, eka kuva on aivan ihana!!!

Vinkkinä: oma hääpukuni roikkuu dekona makkarimme verhotangosta sulassa sovussa verhon vieressä <3 Ensikis meinasin kans myydä, mut onneks en myynyt sillä meinaan istuttaa sen tulevaisuudessa tyttärieni päälle ;) Puvussani tosin ei ole mitään krumeluurikoristeita - ainoastaan "kukkia" puvun omasta silkistä joten hyvin sopii verhon jatkoksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

näin 2000-luvulla myös naiset voi kosia vaikkei oliskaan karkausvuosi! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunis morsian! Olen menossa ensi kesänä naimisiin, ja oma pukuni on jo hankittu. Tuli kuitenkin mieleeni kommentoida, että olisi tosi kiva, jos tekisit postaukset häistäsi. Omia häitä suunnitellessa on niin kiva katsella muidenkin ideoita ja toteutuksia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana puku! Kokokin olisi juuri sopiva (pituudeltaankin). Harmi, ettei ole miestä :) Mielelläni minäkin lukisin postausta teidän häistä. Häät on vaan niin ihania!
-Mia

Vierailija (Ei varmistettu)

Missä on noin nättiä kesällä? :) - hh

Kommentoi