Hääpuku kaipaa juhlimaan!

hsar-0610.jpg

hsar-0562.jpg

hsar-0555.jpg

Hääpukuni on viimein aika päästä taas juhlimaan. Se kaipaa siis kantajakseen uutta morsianta.

Puku on yksinkertaisen kaunis, olkaimeton malli, pinnassa yläosassa ja helmassa platinan sävyistä pitsikirjailua ja pieniä helmiä. Puvussa on laahus, jonka saa nostettua ylös. Minulla oli pukuni alla lainassa ohut vannealushame, pukuun itseensä ei sellaista kuulu, eikä se sellaistä välttämättä tarvitse.

Puku pohjautuu valmismalliston pukuun, joka on teetetty mittojeni mukaan, extrapituudella. Korkojen korkeudesta riippuen puku sopii siis n. 17o-180 senttiselle morsiolle. Kokoa voi jonkinverran säätää, vetoketjulle on jätetty laajennusvaraa selkään, eli pukua voi käyttää koossa 34-36, ehkä myös 38.

Puku on täydellisessä kunnossa, (pesetetty heti häiden jälkeen pesulassa) lukuunottamatta pesulassa irronnutta laahuksen yllä pitävää nappia, eli sellainen on pukuun ommeltava.

Puku etsisi uutta kotia hintaan 500€/korkein tarjous.

Mikäli tanssit häitäsi ja puku näyttää omalta, ota yhteyttä joko kommenttiboksini kautta tai sähköpostiini lilouscrush@gmail.com

 

PS. Tällä hetkellä puku asustaa toisessa kaupungissa isoisäni hoteissa, sovitus on mahdollista järjestää muutaman viikon päähän, jos sellaiselle on tarvetta. Puku on luonnollisesti melko massiivisen kokoinen, joten nouto olisi mieluisin toimitusvaihtoehto, ettei kaunotar vain kärsisi.

Kommentit (13)
  1. Missä on noin nättiä kesällä? 🙂 – hh

  2. Aivan ihana puku! Kokokin olisi juuri sopiva (pituudeltaankin). Harmi, ettei ole miestä 🙂 Mielelläni minäkin lukisin postausta teidän häistä. Häät on vaan niin ihania!
    -Mia

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *