Habitat Suomeen!

Lilou's Crush

Sisustuksesta kiinnostuneet Hesarin lukijat saivat tänään kivan uutisen aamiaispöytiinsä. Suunnittelija Terence Conradin jo 1964 perustama, nykyään Ikean poppoon omistuksessa oleva (//Edit: Ikeankin poppoon omistuksessa ollut), nykyään ranskalaisomisteinen Habitat nimittäin rantautuu viimein Suomeen.  Ensimmäinen myymälä avataan Makkarataloon Helsingissä lokakuussa, seuraavat kaksi pääkaupunkiseudun liikettä ensi vuoden aikana, ja yksi tulee vielä muualle Suomenmaahan.

Tykkään itse kovasti Habitatin tyylistä, etenkin piensisustuksessa, ja usein reissuilla olen harmitellut, että matkalaukkuun ei mahdu kivat löydöt, mutta kaikenlaista pientä meille on vuosien saatossa kuitenkin kertynyt.

Aiemmin Habitatin tuotteita sai pieneltä osastolta Stockmannilta ainakin Helsingin keskustassa, mutta ne olivat jostain syystä ihan järjettömästi ylihinnoiteltuja. Vaikka aivan Espanjan liikkeiden hinnoille ei päästäisikään, oma liike mahdollistaa varmasti ulkopuolista jakelijaa mukavamman hintatason täällä meilläkin.

Mukavaa, että sisustustarjonta laajenee, tässä on ehdottomasti yksi liike lisää Ikea-Granit-Finnish Design Shop-haaveksintakierrokselleni :)

Kommentit

Suviliini (Ei varmistettu)

Jei, kiitti vinkistä! Kävin jo äskettäin Granitissa hamstraamassa kaikkea ihanaa, joten onneksi Habitat avaa ovensa vasta lapsen syntymän jälkeen :D Pesänrakennusvietti on nimittäin taas kovasti päällä, supparit sentään hidastaa tahtia edes vähän.

Hertta
Lilou's Crush

hahaa, pystyn niiiiin samaistumaan tähän :) mun pesänrakennus joutuu luottamaan noihin nettikauppoihin tällä hetkellä, vaikka aleihin sun muihin niin tekis mieli. First things first, toki, mutta saa kai sitä tyttö haaveilla :) Juuri metsästin kissojen ja koirien kanssa babyshopin vauvantarvikepakettia, joka nettikaupan mukaan oli lähetetty jo 16.6, mutta mitään saapumisilmoitusta ei ollut tullut... Ihmeen kaupalla löysin sen soittamalla Itä-Helsingin Valintatalot läpi -yhdessä se oli pötkötellyt jo 19.6 lähtien!

Hertta
Lilou's Crush

Kah kah, noin väitti aamulla lähteeni, liekö se ollut Talsa/ KL/HS mutta nytpä en enää samaa uutista löytänyt... en tosin myöskään ilmoitusta korjauksesta. Hmpf. No, Aiemmin Ikealaisilla enihuu. Korjasinpa kuitenkin tuohon omaan tekstiini nyt oikein, eli ranskalaistunut on tätänykyä. Euroopassa sentään pysytään :)

Hertta
Lilou's Crush

Ai kauhia mikä sekasillisalaatti tuosta alusta nyt tuli :D Vetäsinpäs sitten Wikipediaa, sillä en muuten tiennyt, että Terence Conrad oli perustanut Habitatin! Ilimankos! Kiitos! Ja tosiaan, huippua että tulee, tykkään, tykkään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.