Habitat Suomeen!

CATALOGUE ACCESSOIRE-Bruched.jpg

Sisustuksesta kiinnostuneet Hesarin lukijat saivat tänään kivan uutisen aamiaispöytiinsä. Suunnittelija Terence Conradin jo 1964 perustama, nykyään Ikean poppoon omistuksessa oleva (//Edit: Ikeankin poppoon omistuksessa ollut), nykyään ranskalaisomisteinen Habitat nimittäin rantautuu viimein Suomeen.  Ensimmäinen myymälä avataan Makkarataloon Helsingissä lokakuussa, seuraavat kaksi pääkaupunkiseudun liikettä ensi vuoden aikana, ja yksi tulee vielä muualle Suomenmaahan.

CATALOGUE-BUREAU.jpg

Tykkään itse kovasti Habitatin tyylistä, etenkin piensisustuksessa, ja usein reissuilla olen harmitellut, että matkalaukkuun ei mahdu kivat löydöt, mutta kaikenlaista pientä meille on vuosien saatossa kuitenkin kertynyt.

CATALOGUE-LUMINAIRES.jpg

Aiemmin Habitatin tuotteita sai pieneltä osastolta Stockmannilta ainakin Helsingin keskustassa, mutta ne olivat jostain syystä ihan järjettömästi ylihinnoiteltuja. Vaikka aivan Espanjan liikkeiden hinnoille ei päästäisikään, oma liike mahdollistaa varmasti ulkopuolista jakelijaa mukavamman hintatason täällä meilläkin.

bannière_jardin.jpg

Mukavaa, että sisustustarjonta laajenee, tässä on ehdottomasti yksi liike lisää Ikea-Granit-Finnish Design Shop-haaveksintakierrokselleni 🙂

Kommentit (4)
  1. Ai kauhia mikä sekasillisalaatti tuosta alusta nyt tuli 😀 Vetäsinpäs sitten Wikipediaa, sillä en muuten tiennyt, että Terence Conrad oli perustanut Habitatin! Ilimankos! Kiitos! Ja tosiaan, huippua että tulee, tykkään, tykkään.

  2. Kah kah, noin väitti aamulla lähteeni, liekö se ollut Talsa/ KL/HS mutta nytpä en enää samaa uutista löytänyt… en tosin myöskään ilmoitusta korjauksesta. Hmpf. No, Aiemmin Ikealaisilla enihuu. Korjasinpa kuitenkin tuohon omaan tekstiini nyt oikein, eli ranskalaistunut on tätänykyä. Euroopassa sentään pysytään 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *