Haiseva yllätys

Lilou's Crush

Minulla on muutamat kekkerit tulossa, ja ostin nettikaupan alen alesta mielestäni aivan hulppean hienon mekon -kuin smaragdinvihreää kalansuomua. 

Mekko saapui. Ja saapui myös haju! Mekon kainalot haisivat niin vahvasti hielle, että melkein silmiä kirveli. En meinannut uskoa, mutta kyllähän sen rehellisen hien hajun tunnistaa. Mekossa on taidettu bailata hartaudella -ja sen jälkeen sujautettu palautuspussiin. 

Mekko ei sopinut ylleni ollenkaan, joten sen kummempaa harmia kuin lievä ällötys ei koitunut, mutta soitin tietysti H&M:n asiakaspalveluun ja kyselin, miten voidaan välttää sama epämukava kokemus seuraavalle mekon etsijälle. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää, ja saatiin kirjattua asiat niin, että haisuli ei päädy samantien palautuksen jälkeen seuraavalle tilaajalle. 

Mietinpä vaan, että on meitä moneen junaan. Pikaisella sovituksella ei dödön petettyäkään saa vain sovittamalla noin tiukkaa tuoksua. Mutta kuulemma ei ole ihan vähäistä tällainen "vuokratoiminta" ilman maksua.

 

Kommentit

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) https://ninantunnetila.fi/

No hyi hemmetti! Onneksi ei ole tullut tuollaista koskaan itselle vastaan. Ja toivottavasti ei tule. Ällöttävää! Miten ihmisillä on pokkaa tehdä noin?! En käsitä.

Hertta
Lilou's Crush

No oli se kieltämättä aika äklöä. Ei siis suuren maailman mittakaavassa tietenkään, mutta tällaisessa ällöhommassa kyllä. Uhh... Toivottavasti ei ihan heti käy uusiksi näin!

Lumos

Hyhhyh! Tämä taas yksi hyvä syy siihen listaan, miksi uudet vaatteet kannattaa pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Hrrr!

Hertta
Lilou's Crush

Olen myös tuohon lähtenyt nykyään omieni vaatteidenkin osalta, aikaisemmin vain lastenvaatteet pääsivät heti kylpyyn. Tämä paljetti-ihanuus tosin, olisikohan vallan pesulaa vaatinut?

Lumos

Kenties. Jos oikein rohkeaksi olisi heittäytynyt, olisi voinut kokeilla laittaa mekon suureen pesupussiin ja hellävaraisimpaan ohjelmaan mitä koneesta löytyy.

Ei voi ymmärtää miten jotkut kehtaa tehdä noin. Economistissa oli aikanaan juttua "Zalando-bileistä": "In Germany there has been talk of “Zalando parties”, with giggling teenage girls ordering crateloads of stuff for a big weekend, only to send it all back (complete with forgotten car keys and other such stuff in the pockets)."

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! No huh huh. Luulisi, että näitä voisi kuitenkin suhteellisen helposti jäljittää, ja laittaa laskua perään!

Huh, en olisi ikinä ajatellut että noin voi aikuisten oikeasti tehdä. Sanat loppuu väkisinkin kesken. Respektit kuitenkin siitä, miten asiallisesti hoidit tuon epämiellyttävän tilanteen.

Hertta
Lilou's Crush

Ei ihan äkkiä tulisi kyllä minullekaan mieleen tällaista edes ajatella. Ja kiitos, en vain halunnut kenellekään muulle tuota kokemusta, ja kun se yhdellä puhelulla hoitui, ei ollut edes iso vaiva :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.