Hantaakit!

P9184647.jpg

Voi tätä elämän keveyttä! Pari kuukautta kun on käyttänyt keittiötä jo vallan tottuneesti ensin avaamalla alimman laatikon, ja sitten alareunasta seuraavan päästäkseen haarukoiden ja kapustoiden ja milloin minkin kimppuun, ei sitä oikein voi sanoin selittää, millainen yllätys on saada vetimet laatikoihin! 

P9184654.jpg

 

Viimein saatiin siis kaikki alalaatikot, puuttuneet osaset sun muut hyppysiin, ja heti alkoi pora surista. Silmä tottui nopeasti vetimien aiheuttamaan muutokseen ennen niin virtaviivaisessa keittiössä. Tykkään tosi paljon kiillotetun messingin sävystä valkoista marmoria ja kyyhkynharmaita kaappeja vasten. Ja lankavetimet, niin, niistä olen haaveillut ensimmäisestä keittiöremontista lähtien. Kolmannessa nyt viimein sitten istuivat tyyliin ja siinä ne nyt napottaa.

P9184660.jpg

Vielä vaatii keittiö laittoa ennenkuin voi sanoa, että se on tyystin valmis: integroitavien ovien kanssa onkin vähän enemmän haastetta, ja kappas, päädyttiin vaihtamaan toisen ”kaapistoelementin” koko alkuperäisestä suunnitelmasta samaksi harmaaksi kuin muutkin kaapit. Maalihommat odottaa seuraavaa pidempää lomaa, sillä maalattavana on ihan koko asunto. Mutta mihinkäs tässä on kiire, valmiissa maailmassa. Ehtiipä iloita rauhassa näistä pienistä edistysaskeleista! 

 

marmoritaso ostettu Tulikiveltä ja siihen saatu alennusta

Kommentit (6)
  1. Oih! Mistä moisia vetimiä löytyy? Asuin aikoinaan useita vuosia vuokralla asunnossa, jossa keittiön kaapit ja vetimet olivat alkuperäiset 60-luvun alusta. Yhtä täydellisen käytännöllisiä, yksinkertaisia ja kauniita vetimiä ei kai ole olemassakaan kuin lankavetimet.

    1. Olen ihan samaa mieltä! Ja nämä ovat jotenkin mitoitukseltaankin aivan täydelliset: juuri riittävän leveät ja tuo ”syvyys” on just passeli käden ottaa kiinni. Istuvat tosi napakasti, ja meidän 80cm leveät laatikot aukeavat ihan leikiten. Olen ihan hurjan tyytyväinen.

      Nämä ovat ruotsalaisen Beslag Designin vetimit, ja ostin ne Netraudan kautta. Toimitus vei parisen viikkoa muistaakseni. Meille tulee saman putiikin somat nuppivetimet noihin muutamiin yläkaappeihin jotka meiltä löytyy.

  2. Kauniit, ajattomat ja sirot vetimet, tykkään!

    1. Just kuvailemillasi  adjektiiveilla etsiskelin! Ja lisätään tähän vielä edulliset (tai ainakaan eivät kalliit -Superfrontilla oli ihanat, mutta hinta olisi ollut tähtitieteellinen!)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *